AK PARTİ KOCAELİ VE GEBZE'DEN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

Siyaset 13.01.2022 - 17:28, Güncelleme: 13.01.2022 - 17:57
 

AK PARTİ KOCAELİ VE GEBZE'DEN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları ve AK Parti Gebze ilçe Teşkilatı, Kocaelihbaeri.com'a bir ziyaret gerçekleştirdi.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Selim Malkoç ve İlçe Yönetim Kurulu üyesi Binnaz Sağlam ile birlikte Kocaelihaberi.com'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.. Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak ile yerel ve ulusal gündem üzerine koyu bir sohbetin gerçekleştirildiği ziyarette genel bir değerlendirme yapan başkan Recep Kaya "Siyasette aslolan insana hizmettir. Ak Partimiz 20 yıldır bu hizmeti en güzel bir şekilde verdiği içindir ki; milletimizin teveccühü hiç eksilmedi ve önüne konulan her sandıkta hep tercihlerini Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Partimizden yana kullandı. Bugün için pandemi sürecinden kaynaklı olarak tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ekonomik sıkıntılar yaşanmaktadır. Lakin milletimiz bunun da bilincinde ve yine çok iyi biliyorlar ki, ülkeyi bu sıkıntılı durumdan yine Ak Parti düzlüğe çıkarır. Biz bunu biliyoruz ve gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan bu yönde enerjimizi alıyoruz" dedi..  Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Kocaeli genelinde tüm ilçelerde kadınların partilerine olan ilgisinin giderek arttığının altını çizerek "Kadınlarımız Ak Parti iktidarları döneminde ilk kez yaşadıkları çarşı pazardaki ve  mutfaktaki fiyat artışlarının, partimizden kaynaklanmadığının bilincindeler. İşte bundan dolayı çözüm için yine partimize destek vermeye devam ediyorlar. Gerek kadın üye sayımız gerekse de toplantılarımıza olan ilgi artarak yükseliyor" dedi.. Cengiz Yucak bu nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan  Recep Kaya, Başkan Yasemin Özdemir, Başkan Habibe Çırak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları ve AK Parti Gebze ilçe Teşkilatı, Kocaelihbaeri.com'a bir ziyaret gerçekleştirdi..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Selim Malkoç ve İlçe Yönetim Kurulu üyesi Binnaz Sağlam ile birlikte Kocaelihaberi.com'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler..

Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak ile yerel ve ulusal gündem üzerine koyu bir sohbetin gerçekleştirildiği ziyarette genel bir değerlendirme yapan başkan Recep Kaya "Siyasette aslolan insana hizmettir. Ak Partimiz 20 yıldır bu hizmeti en güzel bir şekilde verdiği içindir ki; milletimizin teveccühü hiç eksilmedi ve önüne konulan her sandıkta hep tercihlerini Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Partimizden yana kullandı. Bugün için pandemi sürecinden kaynaklı olarak tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ekonomik sıkıntılar yaşanmaktadır. Lakin milletimiz bunun da bilincinde ve yine çok iyi biliyorlar ki, ülkeyi bu sıkıntılı durumdan yine Ak Parti düzlüğe çıkarır. Biz bunu biliyoruz ve gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan bu yönde enerjimizi alıyoruz" dedi..

 Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Kocaeli genelinde tüm ilçelerde kadınların partilerine olan ilgisinin giderek arttığının altını çizerek "Kadınlarımız Ak Parti iktidarları döneminde ilk kez yaşadıkları çarşı pazardaki ve  mutfaktaki fiyat artışlarının, partimizden kaynaklanmadığının bilincindeler. İşte bundan dolayı çözüm için yine partimize destek vermeye devam ediyorlar. Gerek kadın üye sayımız gerekse de toplantılarımıza olan ilgi artarak yükseliyor" dedi..

Cengiz Yucak bu nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan  Recep Kaya, Başkan Yasemin Özdemir, Başkan Habibe Çırak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti..

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.