DARICA KIZILAY GÖZ DOLDURUYOR GÜVEN VERİYOR

Güncel 11.01.2022 - 08:27, Güncelleme: 11.01.2022 - 08:27
 

DARICA KIZILAY GÖZ DOLDURUYOR GÜVEN VERİYOR

KOCAELİ HABERİ
Kızılay Darıca şübesi, Türk Kızılay Genel Merkez Şenlendirme Projeleri Kapsamında Yürütülen " Afete Hazır Gönüllü " Projesini Tamamladı.. Proje Doğrultusunda Kızılay Gönüllülerine; - İlk Yardım -Çadır Kurma-Sökme - Telsizle Haberleşme -Afet Alanlarında Dengeli ve Güvenli Hareket Etme Konularında Eğitimler Düzenlendi... Proje Sürecinde Verilen Eğitimler Sayesinde, Afet Alanlarında Profesyonel Ekiplere Destek Olabilecek Nitelikli Gönüllü Kazanımı ve Gönüllülerimizin Afet Sonrasında Karşılaşabilecekleri Olumsuz Koşullara Karşı Farkındalıklarının Yükseltilerek Afetlere Hazır Olmaları Hedeflendi.. Proje Paydaşları ise Gebze İlim Kültür Çevre ve Gençlik Spor Derneği (İLKÇEV) ve Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Kızılay Darıca şübesi, Kocaeli Kızılay Toplum Merkezi 'ne ve Gönüllülerine Destekleri ve Emekleri İçin Çok Teşekkür etti...
KOCAELİ HABERİ

Kızılay Darıca şübesi, Türk Kızılay Genel Merkez Şenlendirme Projeleri Kapsamında Yürütülen " Afete Hazır Gönüllü " Projesini Tamamladı..

Proje Doğrultusunda Kızılay Gönüllülerine;
- İlk Yardım
-Çadır Kurma-Sökme
- Telsizle Haberleşme
-Afet Alanlarında Dengeli ve Güvenli Hareket Etme Konularında Eğitimler Düzenlendi...

Proje Sürecinde Verilen Eğitimler Sayesinde, Afet Alanlarında Profesyonel Ekiplere Destek Olabilecek Nitelikli Gönüllü Kazanımı ve Gönüllülerimizin Afet Sonrasında Karşılaşabilecekleri Olumsuz Koşullara Karşı Farkındalıklarının Yükseltilerek Afetlere Hazır Olmaları Hedeflendi..

Proje Paydaşları ise Gebze İlim Kültür Çevre ve Gençlik Spor Derneği (İLKÇEV) ve Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü

Kızılay Darıca şübesi, Kocaeli Kızılay Toplum Merkezi 'ne ve Gönüllülerine Destekleri ve Emekleri İçin Çok Teşekkür etti...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.