İŞTE ALİ BABACAN'IN YENİ ARKADAŞI

Siyaset 15.11.2021 - 07:00, Güncelleme: 15.11.2021 - 07:00
 

İŞTE ALİ BABACAN'IN YENİ ARKADAŞI

KOCAELİ HABERİ
Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan eşi Zeynep Babacan ile birlikte gittiği Karabük ili, Yenice ilçesi sınırlarında yer alan Yenice Ormanlarında dolaşırken yolda karşılaştığı köpek ile kısa sürede anlaşarak diyalog kurmayı ve arkadaş olmayı başardı.. Ali Babacan oldukça keyif aldığı o anların fotoğraflarını sosyal medyadan "Yenice Ormanlarında yolda bir arkadaş daha bulduk ve yürüyüşe birlikte devam ettik" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan eşi Zeynep Babacan ile birlikte gittiği Karabük ili, Yenice ilçesi sınırlarında yer alan Yenice Ormanlarında dolaşırken yolda karşılaştığı köpek ile kısa sürede anlaşarak diyalog kurmayı ve arkadaş olmayı başardı..

Ali Babacan oldukça keyif aldığı o anların fotoğraflarını sosyal medyadan "Yenice Ormanlarında yolda bir arkadaş daha bulduk ve yürüyüşe birlikte devam ettik" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.