AK PARTİLİ BAŞKANLAR CİVELEK'İ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

Siyaset 08.01.2022 - 13:35, Güncelleme: 08.01.2022 - 13:42
 

AK PARTİLİ BAŞKANLAR CİVELEK'İ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek, il genelinde tüm ilçlerei karış karış gezerek ziyaretlerine devam ediyor.. Mahmut Civelek'in gerek kendisine yapılan ziyaretlerde gerekse de gittiği ilçelerde ki ziyaretlerinde Ak Parti Teşkilatları ve Ak Partili Belediye Başkanları tarafından gördüğü üst düzeydeki kabul dikkatlerden kaçmıyor.. Mahmut Civelek'in dün Çayırova ziyaretlerine bizzat Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi eşlik etmişlerdi.. Mahmut Civelek bugün de Dilovası'na geldi.. Mahmut Civelek'i Dilovası Belediyesi önünde karşılayıp makamında ağırlayan Belediye Başkanı Hamza Şayir, Civelek'e günün anısına bir hediye takdiminde bulunduktan sonra o anları sosyal medayadan "Geçmiş Dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanımız sn. Mahmut Civelek’i belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek, il genelinde tüm ilçlerei karış karış gezerek ziyaretlerine devam ediyor..

Mahmut Civelek'in gerek kendisine yapılan ziyaretlerde gerekse de gittiği ilçelerde ki ziyaretlerinde Ak Parti Teşkilatları ve Ak Partili Belediye Başkanları tarafından gördüğü üst düzeydeki kabul dikkatlerden kaçmıyor..

Mahmut Civelek'in dün Çayırova ziyaretlerine bizzat Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi eşlik etmişlerdi..

Mahmut Civelek bugün de Dilovası'na geldi..

Mahmut Civelek'i Dilovası Belediyesi önünde karşılayıp makamında ağırlayan Belediye Başkanı Hamza Şayir, Civelek'e günün anısına bir hediye takdiminde bulunduktan sonra o anları sosyal medayadan "Geçmiş Dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanımız sn. Mahmut Civelek’i belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.