EKMEĞİ AYRANA BASTIĞIMIZ ZAMANLARDI

Dünya 11.11.2021 - 11:28, Güncelleme: 11.11.2021 - 11:28
 

EKMEĞİ AYRANA BASTIĞIMIZ ZAMANLARDI

KOCAELİ HABERİ
İbrahim Çelikkol, önceki gün oğlu Ali ve yakın arkadaşı Birce Akalay ile birlikte Etiler'de objektiflere yansıdı. Türkiye'yi saran orman yangınlarında Marmaris'te en ön saflarda mücadele eden ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Ekmeği ayrana bastığımız 8 günlük zorlu bir süreçti. Her olayı çok çabuk unutuyoruz ama biz toplum olarak çok güçlü bir milletiz!" ifadelerini kullandı Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Oyuncu İbrahim Çelikkol, oğlu Ali'yi tıraş ettirmek için Etiler'deki bir kuaförde görüntülendi. Çelikkol ve çocuğuna yakın arkadaşı Birce Akalay da eşlik etti. İbrahim Çelikkol, gazetecilerin sorularını yanıtlarken 2 yaşındaki oğlu Ali'yle de Akalay ilgilendi. Ancak kısa bir süre sonra kameraya merak salan Ali, babasının yanına geldi. Ünlü oyuncunun oğlunun mikrofonlarla oynaması, ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu. "ALİ'NİN SAÇLARINI KESTİRMEYE GELDİK" İbrahim Çelikkol, "Ali'nin saçları çok uzadı. Saçlarını kestirmeye geldik. Birce de bize eşlik etti. Çok iyi arkadaşım. Çok iyi dostum." diye konuştu. "TOPLUM OLARAK ÇOK GÜÇLÜ BİR MİLLETİZ" Üç ay önce Türkiye'yi saran orman yangınlarında Marmaris'te en ön saflarda mücadele eden Çelikkol, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: İnsani görevimizi yaptık. Oralar bize çok şey hatırlattı. Ekmeği ayrana bastığımız 8 günlük zorlu bir süreçti! Her olayı çok çabuk unutuyoruz. Ama biz toplum olarak çok güçlü bir milletiz! Oradaki danışmayı ben orada gözümle gördüm. ALEVLERİN İÇİNE DALMIŞTI Ünlü oyuncu, Ören'deki termik santrale doğru ilerleyen yangını söndürmek için çalışmalara gönüllü olarak katılmıştı. İbrahim Çelikkol, en önde hortum taşıyarak, alevlerin içine dalmıştı.
KOCAELİ HABERİ

İbrahim Çelikkol, önceki gün oğlu Ali ve yakın arkadaşı Birce Akalay ile birlikte Etiler'de objektiflere yansıdı. Türkiye'yi saran orman yangınlarında Marmaris'te en ön saflarda mücadele eden ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Ekmeği ayrana bastığımız 8 günlük zorlu bir süreçti. Her olayı çok çabuk unutuyoruz ama biz toplum olarak çok güçlü bir milletiz!" ifadelerini kullandı

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Oyuncu İbrahim Çelikkol, oğlu Ali'yi tıraş ettirmek için Etiler'deki bir kuaförde görüntülendi. Çelikkol ve çocuğuna yakın arkadaşı Birce Akalay da eşlik etti.

İbrahim Çelikkol, gazetecilerin sorularını yanıtlarken 2 yaşındaki oğlu Ali'yle de Akalay ilgilendi.

Ancak kısa bir süre sonra kameraya merak salan Ali, babasının yanına geldi. Ünlü oyuncunun oğlunun mikrofonlarla oynaması, ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu.

"ALİ'NİN SAÇLARINI KESTİRMEYE GELDİK"
İbrahim Çelikkol, "Ali'nin saçları çok uzadı. Saçlarını kestirmeye geldik. Birce de bize eşlik etti. Çok iyi arkadaşım. Çok iyi dostum." diye konuştu.

"TOPLUM OLARAK ÇOK GÜÇLÜ BİR MİLLETİZ"
Üç ay önce Türkiye'yi saran orman yangınlarında Marmaris'te en ön saflarda mücadele eden Çelikkol, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:
İnsani görevimizi yaptık. Oralar bize çok şey hatırlattı. Ekmeği ayrana bastığımız 8 günlük zorlu bir süreçti! Her olayı çok çabuk unutuyoruz. Ama biz toplum olarak çok güçlü bir milletiz! Oradaki danışmayı ben orada gözümle gördüm.

ALEVLERİN İÇİNE DALMIŞTI
Ünlü oyuncu, Ören'deki termik santrale doğru ilerleyen yangını söndürmek için çalışmalara gönüllü olarak katılmıştı. İbrahim Çelikkol, en önde hortum taşıyarak, alevlerin içine dalmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.