GALATASARAY'A BİR ŞOK DAHA

Spor 28.01.2022 - 18:00, Güncelleme: 28.01.2022 - 18:00
 

GALATASARAY'A BİR ŞOK DAHA

KOCAELİ HABERİ
Muslera'nın sakatlanması ve İsmail Çipe ile Fatih Öztürk'ün beklenen performansı sağlayamaması nedeniyle kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, milli eldiven Sinan Bolat'la ilgileniyordu. Sarı-kırmızılıların bu ilgisi üzerine Gent kulübü resmi açıklamada bulundu. GENT'TEN İZİN ÇIKMADI Belçika temsilcisinin CEO'su Michel Louwagie, Sinan Bolat'ı bırakmayacaklarını açıkladı. Milli kaleci, Galatasaray'a dönmek istese de kulübünden izin çıkmadı. Voetbalprimeur'a konuşan Louwagie, "Sinan Bolat'la konuştum. Haziran sonuna kadar sözleşmemiz devam ediyor" dedi. Sinan Bolat'a Galatasaray, 2,5 yıllık sözleşme teklif etmişti.
KOCAELİ HABERİ

Muslera'nın sakatlanması ve İsmail Çipe ile Fatih Öztürk'ün beklenen performansı sağlayamaması nedeniyle kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, milli eldiven Sinan Bolat'la ilgileniyordu. Sarı-kırmızılıların bu ilgisi üzerine Gent kulübü resmi açıklamada bulundu.

GENT'TEN İZİN ÇIKMADI
Belçika temsilcisinin CEO'su Michel Louwagie, Sinan Bolat'ı bırakmayacaklarını açıkladı. Milli kaleci, Galatasaray'a dönmek istese de kulübünden izin çıkmadı. Voetbalprimeur'a konuşan Louwagie, "Sinan Bolat'la konuştum. Haziran sonuna kadar sözleşmemiz devam ediyor" dedi. Sinan Bolat'a Galatasaray, 2,5 yıllık sözleşme teklif etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.