'COVID-19 aşısı için Flaş iddia

10.02.2021 - 08:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

'COVID-19 aşısı için Flaş iddia

'COVID-19 aşının her yıl tekrarlanması gerekebilir' Aşı üreticisi firmalardan Johnson&Johnson’ın CEO’su Alex Gorsky, COVID-19 aşısının tıpkı grip aşısı gibi yılda bir kere yapılması gerekebileceğini söyledi. Koronavirüsü aşısı üreten firmalardan Johnson&Johnson’ın CEO’su Alex Gorsky, CNBC televizyonuna yaptığı açıklamada gelecek birkaç yıl boyunca koronavirüs aşısının tıpkı grip aşısı gibi yılda bir kere yapılması gerekebileceğini söyledi. Amerikanın Sesi Radyosunun internet sitesinde yer alan habere göre, Gorsky, virüsün yayılmaya devam ettikçe mutasyona uğramaya da devam edeceği uyarısında bulundu. Gorsky, ‘‘Virüsün uğradığı her mutasyonun antikorları savuşturma yeteneği üzerinde etkisi olabilir ya da sadece tedavilere değil aşılara da farklı yanıtlar geliştirebilir’’ diye konuştu.

'COVID-19 aşının her yıl tekrarlanması gerekebilir'

Aşı üreticisi firmalardan Johnson&Johnson’ın CEO’su Alex Gorsky, COVID-19 aşısının tıpkı grip aşısı gibi yılda bir kere yapılması gerekebileceğini söyledi.

Koronavirüsü aşısı üreten firmalardan Johnson&Johnson’ın CEO’su Alex Gorsky, CNBC televizyonuna yaptığı açıklamada gelecek birkaç yıl boyunca koronavirüs aşısının tıpkı grip aşısı gibi yılda bir kere yapılması gerekebileceğini söyledi.

Amerikanın Sesi Radyosunun internet sitesinde yer alan habere göre, Gorsky, virüsün yayılmaya devam ettikçe mutasyona uğramaya da devam edeceği uyarısında bulundu. Gorsky, ‘‘Virüsün uğradığı her mutasyonun antikorları savuşturma yeteneği üzerinde etkisi olabilir ya da sadece tedavilere değil aşılara da farklı yanıtlar geliştirebilir’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.