AKGENÇLERİN TERCİHİ GEBZE BELEDİYESİ GÜZİDE RESTAURANT OLDU

Siyaset 23.10.2021 - 23:50, Güncelleme: 24.10.2021 - 00:00
 

AKGENÇLERİN TERCİHİ GEBZE BELEDİYESİ GÜZİDE RESTAURANT OLDU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir bu akşam geldiği Gebze Gençlik Merkezinde gençlerle buluşarak bir sohbet gerçekleştirdi.. Baki Özdemir daha sonra Enes Altuntaş ve beraberindeki parttililer ile birlikte Gebze Belediyesi İşletmesi olan Güzide kafe restauranta geçti. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ondan sonrasını  "Gençlik Kolları İl Başkanımız Baki ÖZDEMİR'in Başkanlığında Gebze Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Dinç , Meclis Üyemiz , Önceki Dönem Gençlik Kolları Başkanımız Ayhan Yılmaz , Gebze Ilçe yöneticilerimiz Mustafa Ateş , Emrullah Coştur ve İl Gençlik Kolları Yöneticilerimiz ile bu akşama güzel bir hatıra bıraktık." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir bu akşam geldiği Gebze Gençlik Merkezinde gençlerle buluşarak bir sohbet gerçekleştirdi..

Baki Özdemir daha sonra Enes Altuntaş ve beraberindeki parttililer ile birlikte Gebze Belediyesi İşletmesi olan Güzide kafe restauranta geçti. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ondan sonrasını  "Gençlik Kolları İl Başkanımız Baki ÖZDEMİR'in Başkanlığında Gebze Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Dinç , Meclis Üyemiz , Önceki Dönem Gençlik Kolları Başkanımız Ayhan Yılmaz , Gebze Ilçe yöneticilerimiz Mustafa Ateş , Emrullah Coştur ve İl Gençlik Kolları Yöneticilerimiz ile bu akşama güzel bir hatıra bıraktık." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.