CHP TBMM'DE BÜLENT ATASAYAN'I ANDI

Yaşam 23.06.2020 - 17:59, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP TBMM'DE BÜLENT ATASAYAN'I ANDI

KH/CENGİZYUCAK  Kocaeli ve Gebze siyasetinin önemli isimlerinden birisi olan ANAP Kocaeli eski milletvekili ve eski Gebze Belediye Başkanı Bülent Atasayan İzmir Çeşme'de ki yazlığında kalp krizinden vefat etti. Bülent Atsayan'ın vefat haberi memleketi Gebze'de büyük bir üzüntü oluştururken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel , CHP Milletvekili Tahsin Tarhan ile birlikte ANAP Kocaeli eski milletvekili Bülent Atasayan'ın vefatı üzerine Mecliste yaptığı konuşmada başsağlığı dileklerini iletti.

KH/CENGİZYUCAK  Kocaeli ve Gebze siyasetinin önemli isimlerinden birisi olan ANAP Kocaeli eski milletvekili ve eski Gebze Belediye Başkanı Bülent Atasayan İzmir Çeşme'de ki yazlığında kalp krizinden vefat etti.

Bülent Atsayan'ın vefat haberi memleketi Gebze'de büyük bir üzüntü oluştururken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel , CHP Milletvekili Tahsin Tarhan ile birlikte ANAP Kocaeli eski milletvekili Bülent Atasayan'ın vefatı üzerine Mecliste yaptığı konuşmada başsağlığı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.