CHP PM'DE İLK DEFA BAŞÖRTÜLÜ KADIN ÜYE

Siyaset 26.07.2020 - 14:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP PM'DE İLK DEFA BAŞÖRTÜLÜ KADIN ÜYE

KH/CENGİZYUCAK Bugün seçilecek olan CHP PM üye seçiminde Beykoz Çavuşbaşı'nda oturan Sevgi Kılıç, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun PM üye listesinde yer aldı.. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sevgi Kılıç'ın PM üyesi olmasını ise şu şekilde değerlendirdi. "31 Mart seçimlerinde meclis üyesi adayı olmuş ve iyi bir çalışma yürütmüştür. Kendisi Beykoz Çavuşbaşı'nda oturmaktadır ve şuan CHP Beykoz İlçe yönetiminde görev almaktadır. Kendisinin PM üyesi seçilmesi başörtülü olmasından dolayı değildir" dedi. Sevgi Kılıç kimdir? 1993 yılında Çavuşbaşı/Beykoz’ da doğdum. Aslen Trabzon/Ofluyum. Ailem 1946 yılında dedem Çolak Salih’ in Çavuşbaşı’ na gelişinden bu yana Çavuşbaşı’nda yaşamaktayız. Avukatım; Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezun oldum. Amerika’ da Harriet Fulbright College’ da ve İngiltere’ de EC Brighton’ da İngilizce dil eğitimimi tamamladım.

KH/CENGİZYUCAK Bugün seçilecek olan CHP PM üye seçiminde Beykoz Çavuşbaşı'nda oturan Sevgi Kılıç, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun PM üye listesinde yer aldı..

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sevgi Kılıç'ın PM üyesi olmasını ise şu şekilde değerlendirdi. "31 Mart seçimlerinde meclis üyesi adayı olmuş ve iyi bir çalışma yürütmüştür. Kendisi Beykoz Çavuşbaşı'nda oturmaktadır ve şuan CHP Beykoz İlçe yönetiminde görev almaktadır. Kendisinin PM üyesi seçilmesi başörtülü olmasından dolayı değildir" dedi.

Sevgi Kılıç kimdir?
1993 yılında Çavuşbaşı/Beykoz’ da doğdum. Aslen Trabzon/Ofluyum. Ailem 1946 yılında dedem Çolak Salih’ in Çavuşbaşı’ na gelişinden bu yana Çavuşbaşı’nda yaşamaktayız.
Avukatım; Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezun oldum. Amerika’ da Harriet Fulbright College’ da ve İngiltere’ de EC Brighton’ da İngilizce dil eğitimimi tamamladım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.