KOCAELİ// O da yakalandı

Dünya 13.08.2021 - 15:04, Güncelleme: 13.08.2021 - 15:04
 

KOCAELİ// O da yakalandı

KOCAELİ HABERİ
Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda 11.08.2021 günü İlimiz İzmit ilçesi sorumluluk alanında bulunan AVM de meydana gelen Banka ve Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması olayında, müşterinin kredi kartından para çekimi gerçekleştirerek olay yerinden ayrılan şüpheli ile ilgili yapılan çalışmalar sonucu, şüphelinin M.H. (İşyerinden Hırsızlıktan 1 adet kaydı mevcut) isimli şahıs olduğu anlaşılmış olup, şüpheli şahıs 12.08.2021 günü ekiplerimizce İstanbul ili Zeytinburnu ilçesinde yakalanmıştır.  Şüpheli şahıs 13.08.2021 günü Adli Makamlara mevcutlu olarak sevk edilecektir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
KOCAELİ HABERİ

Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda 11.08.2021 günü İlimiz İzmit ilçesi sorumluluk alanında bulunan AVM de meydana gelen Banka ve Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması olayında, müşterinin kredi kartından para çekimi gerçekleştirerek olay yerinden ayrılan şüpheli ile ilgili yapılan çalışmalar sonucu, şüphelinin M.H. (İşyerinden Hırsızlıktan 1 adet kaydı mevcut) isimli şahıs olduğu anlaşılmış olup, şüpheli şahıs 12.08.2021 günü ekiplerimizce İstanbul ili Zeytinburnu ilçesinde yakalanmıştır. 
Şüpheli şahıs 13.08.2021 günü Adli Makamlara mevcutlu olarak sevk edilecektir.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.