CHP'NİN İÇİNDE 'ATATÜRK' TARTIŞMASINA NOKTA

Siyaset 26.01.2021 - 07:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP'NİN İÇİNDE 'ATATÜRK' TARTIŞMASINA NOKTA

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisinin Mustafa Kemal Atatürk ile bir sorunu olmadığını vurgulayarak “Atatürk ile sorunu olanla bırakın siyaset yapmayı, dostluk dahi yapmam." dedi. CHP’nin çizgisinin kaydığına dair eleştirilere ve Atatürk üzerinden başlatılan tartışmalara yanıt veren Kaftancıoğlu, kendisinin Atatürk ile bir sorunu olmadığını vurgulayarak “Atatürk ile sorunu olanla bırakın siyaset yapmayı, dostluk dahi yapmam. Ben Cumhuriyetin yetiştirdiği bir kız çocuğuyum” ifadelerini kullandı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin Kılıçsdaroğlu'na gönderdiği mektupta Canan Kaftancıoğlu'nun Atatürk ile sorunu olduğunu belireterek "CHP'ye üye olması bile kabul eilemez" diye yazdığı şeklindeki iddialara cevap verdi.. "Çelebi, Silivri'den sonra ilk ziyaretlerinden birini benim evime yapmıştı" Halk TV'de Şirin Payzın'a konuşan ve CHP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Ergenekon Balyoz kumpasları esnasında Silivri’de tutuklu kalırken kendisinin CHP PM üyesi olduğunu hatırlatan Kaftancıoğlu, “Mehmet Ali Çelebi serbest kalınca ilk ziyaretlerinden birini benim evime yapmıştı. Ben kendisinin benim Atatürk’le sorunum olduğunu düşündüğünü sanmıyorum. Eğer, öyle düşünüyor olsaydı bir dostluğumuz oluşmazdı. Bu cümlelerle ifade etmişse eğer, kendisiyle çelişir diye düşünürüm” ifadelerini kullandı.  

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisinin Mustafa Kemal Atatürk ile bir sorunu olmadığını vurgulayarak “Atatürk ile sorunu olanla bırakın siyaset yapmayı, dostluk dahi yapmam." dedi.

CHP’nin çizgisinin kaydığına dair eleştirilere ve Atatürk üzerinden başlatılan tartışmalara yanıt veren Kaftancıoğlu, kendisinin Atatürk ile bir sorunu olmadığını vurgulayarak “Atatürk ile sorunu olanla bırakın siyaset yapmayı, dostluk dahi yapmam. Ben Cumhuriyetin yetiştirdiği bir kız çocuğuyum” ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin Kılıçsdaroğlu'na gönderdiği mektupta Canan Kaftancıoğlu'nun Atatürk ile sorunu olduğunu belireterek "CHP'ye üye olması bile kabul eilemez" diye yazdığı şeklindeki iddialara cevap verdi..

"Çelebi, Silivri'den sonra ilk ziyaretlerinden birini benim evime yapmıştı"

Halk TV'de Şirin Payzın'a konuşan ve CHP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Ergenekon Balyoz kumpasları esnasında Silivri’de tutuklu kalırken kendisinin CHP PM üyesi olduğunu hatırlatan Kaftancıoğlu, “Mehmet Ali Çelebi serbest kalınca ilk ziyaretlerinden birini benim evime yapmıştı. Ben kendisinin benim Atatürk’le sorunum olduğunu düşündüğünü sanmıyorum. Eğer, öyle düşünüyor olsaydı bir dostluğumuz oluşmazdı. Bu cümlelerle ifade etmişse eğer, kendisiyle çelişir diye düşünürüm” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.