YENİ YÜRÜYÜŞ YOLU YAZIN LAVANTA KOKACAK

Yaşam 11.01.2022 - 11:59, Güncelleme: 11.01.2022 - 11:59
 

YENİ YÜRÜYÜŞ YOLU YAZIN LAVANTA KOKACAK

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yeni Yürüyüş Yolu’nu mevsimsel çiçek ve bitkilerle süslüyor. Şehir genelinde hem yeşil alan miktarını artıran hem de çevre düzenlemesi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaptığı çalışmalarla Yeni Yürüyüş Yolunun görsel zenginliğini de artırıyor. İzmit Yeni Yürüyüş Yolunun göze de hitap etmesi için doğal ve yeşil bir ortam oluşturmak amacıyla hızla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir, projeyi mevsimsel çiçek ve bitkilerle süslüyor. LAVANTA, LALE VE ÇUHA DİKİLDİ Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, kendi sorumluluk bölgelerinde hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler şu ana kadar Yeni Yürüyüş Yolu’ndaki peyzaj düzenleme çalışmaları kapsamında 7000 lavanta, 4500 lale ve 5000 çuha dikti. 6 büyük kamyon bitkisel toprak dökülen çalışmalarda 1 kamyon kum serildi. İlerleyen günlerde 600 m2 rulo çim seriminin gerçekleşeceği ve farklı türde bitkilerin de özenle dikileceği Yeni Yürüyüş Yolu’nda çalışmalar devam ediyor.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yeni Yürüyüş Yolu’nu mevsimsel çiçek ve bitkilerle süslüyor. Şehir genelinde hem yeşil alan miktarını artıran hem de çevre düzenlemesi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaptığı çalışmalarla Yeni Yürüyüş Yolunun görsel zenginliğini de artırıyor. İzmit Yeni Yürüyüş Yolunun göze de hitap etmesi için doğal ve yeşil bir ortam oluşturmak amacıyla hızla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir, projeyi mevsimsel çiçek ve bitkilerle süslüyor.

LAVANTA, LALE VE ÇUHA DİKİLDİ

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, kendi sorumluluk bölgelerinde hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler şu ana kadar Yeni Yürüyüş Yolu’ndaki peyzaj düzenleme çalışmaları kapsamında 7000 lavanta, 4500 lale ve 5000 çuha dikti. 6 büyük kamyon bitkisel toprak dökülen çalışmalarda 1 kamyon kum serildi. İlerleyen günlerde 600 m2 rulo çim seriminin gerçekleşeceği ve farklı türde bitkilerin de özenle dikileceği Yeni Yürüyüş Yolu’nda çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.