BİR KÖTÜ HABER DAHA: YENİ ZAM GELDİ

Ekonomi 01.11.2021 - 17:05, Güncelleme: 01.11.2021 - 17:05
 

BİR KÖTÜ HABER DAHA: YENİ ZAM GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Otogaz (LPG) fiyatına zam geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre LPG'nin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 49 kuruş zam gelecek. Zam tamamen pompa fiyatına yansıyacak. Otogaza son olarak 20 Ekim'de 22 kuruş zam gelmişti. Ekim ayı genelinde ise toplam zam miktarı 93 kuruş olmuştu.
KOCAELİ HABERİ

Otogaz (LPG) fiyatına zam geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre LPG'nin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 49 kuruş zam gelecek. Zam tamamen pompa fiyatına yansıyacak.

Otogaza son olarak 20 Ekim'de 22 kuruş zam gelmişti. Ekim ayı genelinde ise toplam zam miktarı 93 kuruş olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.