CHP'LİLER DE İSTEMİYOR

Siyaset 06.07.2020 - 06:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP'LİLER DE İSTEMİYOR

KH/CENGİZYUCAK DSİ 1.Bölge müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Yalova Altınova Karadere-Kınalı Barajları için Kocaeli İli Karamürsel İlçesi Kızderbent Mahallesi sınırları içerisinde Aktoprak mevkiinde taş ocağı açılmasınıa ve beton santrali kurulmasına tepkiler büyüyor.. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel ilçe başkanı Suat Ülkü dün  akşam Büyükşehir Belediye. Meclis üyesi Orhan Tanış, Karamürsel Belediye Meclis üyesi İlkay Kaya ve CHP Kocaeli il yöneticisi Ahmet Çalık ile birlikte Kızderbent mahallesi sınırları içinde yapılması düşünülen taşocağı konusunda bilgi almak için Kızderbent mahallesi muhtarı, Kızderbentliler dernek başkanı ve mahalle halkının bir bölümü ile bir araya geldik. Mahalleliler CHP heyetine "Biz Kızderbent'te taş ocağı istemiyoruz." derken CHP'liler de mahalle halkının yanında olduklarını dile geyirdiler.. 

KH/CENGİZYUCAK DSİ 1.Bölge müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Yalova Altınova Karadere-Kınalı Barajları için Kocaeli İli Karamürsel İlçesi Kızderbent Mahallesi sınırları içerisinde Aktoprak mevkiinde taş ocağı açılmasınıa ve beton santrali kurulmasına tepkiler büyüyor..

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel ilçe başkanı Suat Ülkü dün  akşam Büyükşehir Belediye. Meclis üyesi Orhan Tanış, Karamürsel Belediye Meclis üyesi İlkay Kaya ve CHP Kocaeli il yöneticisi Ahmet Çalık ile birlikte Kızderbent mahallesi sınırları içinde yapılması düşünülen taşocağı konusunda bilgi almak için Kızderbent mahallesi muhtarı, Kızderbentliler dernek başkanı ve mahalle halkının bir bölümü ile bir araya geldik.
Mahalleliler CHP heyetine "Biz Kızderbent'te taş ocağı istemiyoruz." derken CHP'liler de mahalle halkının yanında olduklarını dile geyirdiler.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.