ENES ALTUNTAŞ BAŞKANI RECEP KAYA'YI İŞTE BÖYLE MEST ETTİ

Siyaset 04.09.2021 - 14:41, Güncelleme: 04.09.2021 - 14:41
 

ENES ALTUNTAŞ BAŞKANI RECEP KAYA'YI İŞTE BÖYLE MEST ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, dün akşam görkemli bir düğün töreni ile oğlunu evlendiren Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya için sosyal medya sayfasından "Gebze Ak Ailemizin lideri , İlçe Başkanım , Abimiz Recep KAYA Başkanımızın oğlu Enes ve Büşra kardeşlerimizin düğün cemiyetine katıldık. MEVLAM kardeşlerimizin kurmuş oldukları yeni yuvalarını hayırlı ve bereketli etsin inşallah. Recep KAYA Başkanıma dede olmak çok yakışır inşallah tez vakitte torunlarını görmek nasip olsun" paylaşımında bulundu... Başkan Recep Kaya'da çok mutlu olduğu paylaşımın altına "Sevgili kardeşim sana ve tüm genç kardeşlerime katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum sizler her zaman bizim göz bebeğimizsiniz iyi ki varsınız" diye yazarak jest yaptı Enes Altuntaş'a..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, dün akşam görkemli bir düğün töreni ile oğlunu evlendiren Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya için sosyal medya sayfasından "Gebze Ak Ailemizin lideri , İlçe Başkanım , Abimiz Recep KAYA Başkanımızın oğlu Enes ve Büşra kardeşlerimizin düğün cemiyetine katıldık. MEVLAM kardeşlerimizin kurmuş oldukları yeni yuvalarını hayırlı ve bereketli etsin inşallah. Recep KAYA Başkanıma dede olmak çok yakışır inşallah tez vakitte torunlarını görmek nasip olsun" paylaşımında bulundu...

Başkan Recep Kaya'da çok mutlu olduğu paylaşımın altına "Sevgili kardeşim sana ve tüm genç kardeşlerime katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum sizler her zaman bizim göz bebeğimizsiniz iyi ki varsınız" diye yazarak jest yaptı Enes Altuntaş'a..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.