CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI TUTUKLANDI

Siyaset 24.11.2020 - 12:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI TUTUKLANDI

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy "zimmet" ve "irtikap" iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında tutuklandı.  İzmir'in Menemen ilçesinde yaşanan "zimmet" ve "irtikap" iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy tutuklandı. İzmir'in Menemen Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilenlerden, aralarında Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un da bulunduğu 11 kişi tutuklandı. 7 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy "zimmet" ve "irtikap" iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında tutuklandı.

 İzmir'in Menemen ilçesinde yaşanan "zimmet" ve "irtikap" iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy tutuklandı.

İzmir'in Menemen Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilenlerden, aralarında Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un da bulunduğu 11 kişi tutuklandı. 7 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.