CHP'Lİ BAŞKAN HARUN YILDIZLI KÖŞEYE FENA SIKIŞTI

19.10.2020 - 11:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP'Lİ BAŞKAN HARUN YILDIZLI KÖŞEYE FENA SIKIŞTI

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Siyasetçi ile gazeteci et ile tırnak gibi birbirlerinin olmazsa olmazıdır. Lakin dengeyi iyi sağlamak lazım. Ne et tırnağı sarıp sarmayalarak yok etmeli ne de tırnak ete geçerek can yakmalı.. Siyasetçi ağzını tutamayan hele hele bu konuda sabıkalaşmış bir gazeteciye sırrını vermemeli, gazeteci de kendisine güvenen siyasetçinin söylediği sözleri ve vermek istediği mesajları kaleme alırken kurduğu cümlelerin nerelere uzanacağının, kimleri kırıp dökeceğinin hesabını kitabını iyi yapmalıdır.. İddiaaya göre gazeteci İsmet Çiğit ile sohbet eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı toyluğundan olsa gerek diğer gazetecileri zan altında bırakan cümleler kurarak böyle bir hata yapmıştır.. İsmet Çiğit'te "biz iyi gazeteciyiz diğerleri tu ka ka" babında o cümleleri yazmıştır.. İzmitli gazetecilerden Aysun Erenkaya ve İlker Akşit'te haklı olarak Harun Yıldızlı'ya köşelerinden "isim ver, ispat et" diye çakmıştır.. Ben mi ne düşünüyorum? Harun Yıldızlı'nın gazetecilere karşı bu toptancı bakış açısının, kendinden öncekilerden kendisine miras kaldığını düşünüyorum.. CHP Milletvekili adaylarının 2015 Genel seçimlerinde bile sosyal demokrat gazetelerden daha çok FETÖ'nün Zaman gazetesi ile diğer yerel Kocaeli gazetelerine ilan ve reklam verdiklerini hatırlıyorum..   Sözüm meclisten dışarı; Kimse kimseleri toptan ötekileştirmemeli.. Kimse kimseyi kötüleştirmemeli.. Siyasetçi dediğin de "adam gibi" olmalı.. Gazeteci olan da "adam gibi" davranmalı.. Adam gibi..adam gibi..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Siyasetçi ile gazeteci et ile tırnak gibi birbirlerinin olmazsa olmazıdır. Lakin dengeyi iyi sağlamak lazım. Ne et tırnağı sarıp sarmayalarak yok etmeli ne de tırnak ete geçerek can yakmalı..

Siyasetçi ağzını tutamayan hele hele bu konuda sabıkalaşmış bir gazeteciye sırrını vermemeli, gazeteci de kendisine güvenen siyasetçinin söylediği sözleri ve vermek istediği mesajları kaleme alırken kurduğu cümlelerin nerelere uzanacağının, kimleri kırıp dökeceğinin hesabını kitabını iyi yapmalıdır..

İddiaaya göre gazeteci İsmet Çiğit ile sohbet eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı toyluğundan olsa gerek diğer gazetecileri zan altında bırakan cümleler kurarak böyle bir hata yapmıştır..
İsmet Çiğit'te "biz iyi gazeteciyiz diğerleri tu ka ka" babında o cümleleri yazmıştır..
İzmitli gazetecilerden Aysun Erenkaya ve İlker Akşit'te haklı olarak Harun Yıldızlı'ya köşelerinden "isim ver, ispat et" diye çakmıştır..

Ben mi ne düşünüyorum?
Harun Yıldızlı'nın gazetecilere karşı bu toptancı bakış açısının, kendinden öncekilerden kendisine miras kaldığını düşünüyorum..

CHP Milletvekili adaylarının 2015 Genel seçimlerinde bile sosyal demokrat gazetelerden daha çok FETÖ'nün Zaman gazetesi ile diğer yerel Kocaeli gazetelerine ilan ve reklam verdiklerini hatırlıyorum..  

Sözüm meclisten dışarı;
Kimse kimseleri toptan ötekileştirmemeli..
Kimse kimseyi kötüleştirmemeli..
Siyasetçi dediğin de "adam gibi" olmalı..
Gazeteci olan da "adam gibi" davranmalı..
Adam gibi..adam gibi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.