CHP'Lİ BAŞKAN ANKARA'DA ÖYLE ÇAYIROVA'DA BÖYLE

Siyaset 13.07.2020 - 15:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP'Lİ BAŞKAN ANKARA'DA ÖYLE ÇAYIROVA'DA BÖYLE

KH/CENGİZYUCAK CHP Kocaeli İl Başkanı Özdür Harun Yıldızlı geçtiğimiz hafta eşi ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara ziyaretlerinde CHP TBMM Gurp Başkan vekili Haydar Akar'ın huzurun a çıkarken maske kuralını aynen riayet ederken, Çayırova'ya geldiğinde ise koronavirüs tedbirleri kapsamındaki maske takma kuralını ihlal etti.. Başkan Yıldızlı maske takmayınca başta Çayırova ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek ve Meclis üyeleri Halis Koç ve Salih Işık başta olmak üzre toplantıya katılanlar da bir kaç kişi haricinde maskeleri fora ettiler.. CHP Kocaeli İl Başkanlığından ise bu kareker "Çayırova Belediye Meclis üyelerimiz ile gerçekleştirdikleri basın toplantısında hem bölgenin hem Kocaeli'nin sorunlarını masaya yatırdı" açıklamasıyla basına servis edildi..  

KH/CENGİZYUCAK CHP Kocaeli İl Başkanı Özdür Harun Yıldızlı geçtiğimiz hafta eşi ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara ziyaretlerinde CHP TBMM Gurp Başkan vekili Haydar Akar'ın huzurun a çıkarken maske kuralını aynen riayet ederken, Çayırova'ya geldiğinde ise koronavirüs tedbirleri kapsamındaki maske takma kuralını ihlal etti..
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor

Başkan Yıldızlı maske takmayınca başta Çayırova ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek ve Meclis üyeleri Halis Koç ve Salih Işık başta olmak üzre toplantıya katılanlar da bir kaç kişi haricinde maskeleri fora ettiler..

CHP Kocaeli İl Başkanlığından ise bu kareker "Çayırova Belediye Meclis üyelerimiz ile gerçekleştirdikleri basın toplantısında hem bölgenin hem Kocaeli'nin sorunlarını masaya yatırdı" açıklamasıyla basına servis edildi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.