CHP KOCAELİ VE BURSA İL BAŞKANLARININ KADER ORTAKLIĞI

Siyaset 17.12.2020 - 21:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP KOCAELİ VE BURSA İL BAŞKANLARININ KADER ORTAKLIĞI

KOCAELİ HABERİ CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı ile CHP Bursa Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'nın yaşamlarındaki benzer durumlar "ortak kader" dedirtti.. Şöyle ki; Özgür Harun Yıldızlı ve İsmet Karaca 20 yıllık sıkı dost.. CHP'de peşpeşe birisi Bursa İl Başkanı seçiliyor diğer Kocaeli.. Pandemi sürecinde önce Harun Yıldızlı koronavirüse yakalanıyor ardından İsmet Karaca..  Ve bugün CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı sosyal medyadan bu durumu anlatan "COVID-19 testi pozitif çıkan kıymetli ağabeyim, 20 yıllık dostum, mücadele yoldaşım Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanımız İsmet Karaca'nın tedavi sürecini sağlıklı bir şekilde tamamlayarak en kısa sürede yeniden aramızda olmasını diliyorum." bir paylaşımında bulundu..

KOCAELİ HABERİ CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı ile CHP Bursa Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'nın yaşamlarındaki benzer durumlar "ortak kader" dedirtti..

Şöyle ki;
Özgür Harun Yıldızlı ve İsmet Karaca 20 yıllık sıkı dost..
CHP'de peşpeşe birisi Bursa İl Başkanı seçiliyor diğer Kocaeli..
Pandemi sürecinde önce Harun Yıldızlı koronavirüse yakalanıyor ardından İsmet Karaca.. 

Ve bugün CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı sosyal medyadan bu durumu anlatan "COVID-19 testi pozitif çıkan kıymetli ağabeyim, 20 yıllık dostum, mücadele yoldaşım Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanımız İsmet Karaca'nın tedavi sürecini sağlıklı bir şekilde tamamlayarak en kısa sürede yeniden aramızda olmasını diliyorum." bir paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.