CHP KOCAELİ TAHSİN TARHAN İLE YOLA ÇIKTI

06.11.2020 - 14:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP KOCAELİ TAHSİN TARHAN İLE YOLA ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ CHP Parti Meclisi üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkan Av. Zeki Karakadılar, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve diğer  ilçe başkanları gruplar halinde İzmir'deki depremzede vatandaşlara destek vermek amacıyla İzmir'e gitmek üzere yola çıktılar. Harun Yıldızlı yaptığı kısa açıklamada "CHP Kocaeli ailesi, ihtiyaçları yerinde tespit ederek gerekli desteği sağlamak amacıyla CHP İzmir İl Örgütü ve İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüşecek." dedi..

KOCAELİ HABERİ CHP Parti Meclisi üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkan Av. Zeki Karakadılar, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve diğer  ilçe başkanları gruplar halinde İzmir'deki depremzede vatandaşlara destek vermek amacıyla İzmir'e gitmek üzere yola çıktılar.

Harun Yıldızlı yaptığı kısa açıklamada "CHP Kocaeli ailesi, ihtiyaçları yerinde tespit ederek gerekli desteği sağlamak amacıyla CHP İzmir İl Örgütü ve İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüşecek." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.