CHP KOCAELİ'NİN TEK KİŞİLİK ORDUSUNA ZİYARETÇİ AKINI

Siyaset 02.02.2020 - 23:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP KOCAELİ'NİN TEK KİŞİLİK ORDUSUNA ZİYARETÇİ AKINI

KH/CENGİZ YÜCAK  Kocaeli'de CHP'nin taban olarak en zayıf olduğu ilçe olan Dilovası'nda yıllardan beri hep partinin kapısını açık tuttuğu ve tek başına kaldığı dönemlerde dahi Ak Partili Belediye yönetimine karşı en sıkı muhalefeti yaptığı için Dilovalılar tarafından "CHP'nin Dilovası'ndaki tek kişilik ordusu" olarak nam salan Kerem Aydemir geçtiğimiz ay yapılan ilçe kongresinde tekrar CHP Dilovası ilçe başkanlığına seçildi.. Kerem Aydemir'i kutlamak için Kocaeli'nin tüm ilçelerinden yoğun bir ziyaretçi akını oldu. CHP Kocaeli Parti eğitmeni ve Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ehlinaz Torun bugün Dilovası'na gelerek Kerem Aydemir'e bir "hayırlı olsun ziyareti" gerçekleştirdi. Kerem Aydemir "hayırlı olsun dileklerini bizzat söylemek için ziyaretimize gelen Parti eğitmenimiz, Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ehlinaz Torun hocama nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim" dedi...

KH/CENGİZ YÜCAK  Kocaeli'de CHP'nin taban olarak en zayıf olduğu ilçe olan Dilovası'nda yıllardan beri hep partinin kapısını açık tuttuğu ve tek başına kaldığı dönemlerde dahi Ak Partili Belediye yönetimine karşı en sıkı muhalefeti yaptığı için Dilovalılar tarafından "CHP'nin Dilovası'ndaki tek kişilik ordusu" olarak nam salan Kerem Aydemir geçtiğimiz ay yapılan ilçe kongresinde tekrar CHP Dilovası ilçe başkanlığına seçildi..

Kerem Aydemir'i kutlamak için Kocaeli'nin tüm ilçelerinden yoğun bir ziyaretçi akını oldu. CHP Kocaeli Parti eğitmeni ve Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ehlinaz Torun bugün Dilovası'na gelerek Kerem Aydemir'e bir "hayırlı olsun ziyareti" gerçekleştirdi.

Kerem Aydemir "hayırlı olsun dileklerini bizzat söylemek için ziyaretimize gelen Parti eğitmenimiz, Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ehlinaz Torun hocama nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim" dedi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.