CHP KOCAELİ KUTLADI

Siyaset 09.09.2020 - 13:41, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP KOCAELİ KUTLADI

KOCAELİ HABERİ CHP Kocaeli İl Başkanlığı, CHP'nin Kuruluşununun 97. yaşını kutladı.. Sabah saatlerinde ilçe örgütlerinin kendi bölgelerinde gerçekleştirdiği çelenk takdim töreninin ardından CHP Kocaeli İl Örgütü, İzmit Kültür Tepesi'nde Ata'nın huzuruna çıkarak il başkanlığı çelengini sundu.. Tören CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Zeki Karakadılar ve İlçe Örgütü Başkanları salgın tedbirleri çerçevesinde sınırlı sayıda tutulan katılımlarıyla gerçekleştirildi.. İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimize ithafen yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Temellerini 4 Eylül 1919 Sivas Kongresi’nde attığınız 9 Eylül 1923’te kurduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugünkü mirasçıları olarak huzurunuzdayız. Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin emperyalizm karşısındaki kararlılığını Kuvayı Milliye’nin işgal orduları karşısındaki azmini, 97. Kuruluş yıldönümümüzde de yüreğimizde taşıyoruz. Yegane amacımız sizin ve silah arkadaşlarınızın kurduğu güzel Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırarak, hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye’yi inşa etmektir. İlke ve devrimleriniz ile 2. Yüzyıla Çağrı Beyannamemizin ışığında kuracağımız halkın iktidarında ülkemizi işaret ettiğiniz muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine taşıyacağımıza söz veriyoruz. Mücadelemiz, egemenlik kayıtsız şartsız milletin olana dek sürecektir. Mazlum milletlere umut ışığı olan Anadolu Devrimi’nin mimarları olarak size ve silah arkadaşlarınıza hayatını kaybetmiş tüm Cumhuriyet Halk Partililere, demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz”  

KOCAELİ HABERİ CHP Kocaeli İl Başkanlığı, CHP'nin Kuruluşununun 97. yaşını kutladı..

Sabah saatlerinde ilçe örgütlerinin kendi bölgelerinde gerçekleştirdiği çelenk takdim töreninin ardından CHP Kocaeli İl Örgütü, İzmit Kültür Tepesi'nde Ata'nın huzuruna çıkarak il başkanlığı çelengini sundu..

Tören CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Zeki Karakadılar ve İlçe Örgütü Başkanları salgın tedbirleri çerçevesinde sınırlı sayıda tutulan katılımlarıyla gerçekleştirildi..


İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimize ithafen yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Temellerini 4 Eylül 1919 Sivas Kongresi’nde attığınız 9 Eylül 1923’te kurduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugünkü mirasçıları olarak huzurunuzdayız. Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin emperyalizm karşısındaki kararlılığını Kuvayı Milliye’nin işgal orduları karşısındaki azmini, 97. Kuruluş yıldönümümüzde de yüreğimizde taşıyoruz. Yegane amacımız sizin ve silah arkadaşlarınızın kurduğu güzel Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırarak, hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye’yi inşa etmektir. İlke ve devrimleriniz ile 2. Yüzyıla Çağrı Beyannamemizin ışığında kuracağımız halkın iktidarında ülkemizi işaret ettiğiniz muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine taşıyacağımıza söz veriyoruz. Mücadelemiz, egemenlik kayıtsız şartsız milletin olana dek sürecektir. Mazlum milletlere umut ışığı olan Anadolu Devrimi’nin mimarları olarak size ve silah arkadaşlarınıza hayatını kaybetmiş tüm Cumhuriyet Halk Partililere, demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz”
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.