CHP KOCAELİ'DE SELMAN YILDIRIM SAHAYA İNDİ

Siyaset 24.01.2021 - 15:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP KOCAELİ'DE SELMAN YILDIRIM SAHAYA İNDİ

KOCAELİ HABERİ  Kocaeli’nin 12 ilçesinde kar yağışının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesince tarım ve ziraatle uğraşan çitçilerimizin oluşan zararlarının tespit çalışmaları başladı. Olumsuz hava şartları nedeniyle İzmit’te oluşan zarar tespit çalışmalarına muhalefet kesiminden ise Kocaeli milletvekilleri Haydar Akar ile Tahsin Tarhan'dan ve hatta CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı'dan önce CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım bizzat kendisi sahaya inerek başladı.. Zarar gören seraları yerinde incelemeye giden Selman Yıldırım yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Geçtiğimiz hafta ilimizde etkili olan kar yağışı seracılık ile uğraşan başta Bayraktar olmak üzere Eseler, Emirhan, Durhasan ve Çayırköy mahalleleri ( eski köy yerleşim alanları ) çiftçileri ciddi bir şekilde zarar görmüşlerdir. Bugün zarar gören çiftçilerimizi ziyaret ettim. Tüm bölgede yaklaşık 400 adet seranın zarar gördüğünü ve kullanılamaz hale geldiğini ifade ettiler. İlimizin sebze deposu olan bu bölgeye yetkililerin acilen el atması gerekiyor ve zarar gören çiftçilerimize üretime devam etmeleri konusunda teşvikler sağlanmalıdır. Gördüğüm manzara maalesef hiç iç açıcı değildi. Keşke çiftçilere yardım konusunda birşeyler yapabilsem."

KOCAELİ HABERİ  Kocaeli’nin 12 ilçesinde kar yağışının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesince tarım ve ziraatle uğraşan çitçilerimizin oluşan zararlarının tespit çalışmaları başladı.

Olumsuz hava şartları nedeniyle İzmit’te oluşan zarar tespit çalışmalarına muhalefet kesiminden ise Kocaeli milletvekilleri Haydar Akar ile Tahsin Tarhan'dan ve hatta CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı'dan önce CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım bizzat kendisi sahaya inerek başladı..

Zarar gören seraları yerinde incelemeye giden Selman Yıldırım yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Geçtiğimiz hafta ilimizde etkili olan kar yağışı seracılık ile uğraşan başta Bayraktar olmak üzere Eseler, Emirhan, Durhasan ve Çayırköy mahalleleri ( eski köy yerleşim alanları ) çiftçileri ciddi bir şekilde zarar görmüşlerdir. Bugün zarar gören çiftçilerimizi ziyaret ettim. Tüm bölgede yaklaşık 400 adet seranın zarar gördüğünü ve kullanılamaz hale geldiğini ifade ettiler. İlimizin sebze deposu olan bu bölgeye yetkililerin acilen el atması gerekiyor ve zarar gören çiftçilerimize üretime devam etmeleri konusunda teşvikler sağlanmalıdır. Gördüğüm manzara maalesef hiç iç açıcı değildi. Keşke çiftçilere yardım konusunda birşeyler yapabilsem."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.