CHP KARAMÜRSEL İL BAŞKANLIĞI İÇİN O ADAYA DESTEK KARARI ALDI

Siyaset 28.02.2020 - 21:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP KARAMÜRSEL İL BAŞKANLIĞI İÇİN O ADAYA DESTEK KARARI ALDI

KH/CENGİZYÜCAK Kocaeli'de nefesler tutuldu 1 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek olan CHP il kongresinde Harun Yıkdızlı, Hikmet Erenkaya ve Bozkurt Uslu olmak üzere 3 adayın yarışacağı biliniyor. CHP Karamürsel İlçe Harun Yıldızlı'yı destekleyecek CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü , Yönetim Kurulu üyeleri ve kongre il delegeleriile yaptıkları değerlendirmelerden sonra il kongresinde Hurun Yıldızlı'ya destek vereceklerini açıkladı.. İŞTE O AÇIKLAMA CHP Karamürsel İlçe örgütü, birlik ve beraberlik içinde hareket eden, siyaseti adaletli, ahlaklı, akılcı ve kimseyi ötekileştirmeden yapan, demokrasiyi özümsemiş bir yapıdadır. ​Bilindiği üzere 1 Mart 2020 tarihinde İl Kongremiz yapılacaktır. Kongremizin İlçemiz ve İlimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bu kongre süreci içinde Karamürsel İlçe Örgütü olarak her üç adayımıza da aynı mesafede olduk, adayların kendilerini delegelerimize tanıtabilmeleri için elimizden gelen çabayı gösterdik. Bununla beraber gerek ilçe yönetim kurulumuzla yapmış olduğumuz toplantılar, gerekse il delegelerimizle yapmış olduğumuz toplantılar neticesinde örgütümüzün büyük bir çoğunlukla bir aday üzerinde hem fikir olduğunu gördük, fakat şuana kadar da bu ismi kamuoyuyla paylaşmadık. 28.02.2020 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz son delegasyon toplantısında, delegasyonumuz Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde doğmuş CHP içinde yetişmiş ve CHP Kocaeli siyasetine yeni bir vizyon getireceğini düşündüğü, toplumun karşısına yeni simalarla çıkılması gerektiği düşüncesiyle Sayın H. Özgür Yıldızlı’yı özgür iradesi ve ağırlıklı çoğunluğuyla destekleme kararı almış ve bu kararın kamuoyuyla paylaşılmasını uygun bulmuştur.

KH/CENGİZYÜCAK Kocaeli'de nefesler tutuldu 1 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek olan CHP il kongresinde Harun Yıkdızlı, Hikmet Erenkaya ve Bozkurt Uslu olmak üzere 3 adayın yarışacağı biliniyor.

CHP Karamürsel İlçe Harun Yıldızlı'yı destekleyecek
CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü , Yönetim Kurulu üyeleri ve kongre il delegeleriile yaptıkları değerlendirmelerden sonra il kongresinde Hurun Yıldızlı'ya destek vereceklerini açıkladı..

İŞTE O AÇIKLAMA
CHP Karamürsel İlçe örgütü, birlik ve beraberlik içinde hareket eden, siyaseti adaletli, ahlaklı, akılcı ve kimseyi ötekileştirmeden yapan, demokrasiyi özümsemiş bir yapıdadır. ​Bilindiği üzere 1 Mart 2020 tarihinde İl Kongremiz yapılacaktır. Kongremizin İlçemiz ve İlimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bu kongre süreci içinde Karamürsel İlçe Örgütü olarak her üç adayımıza da aynı mesafede olduk, adayların kendilerini delegelerimize tanıtabilmeleri için elimizden gelen çabayı gösterdik. Bununla beraber gerek ilçe yönetim kurulumuzla yapmış olduğumuz toplantılar, gerekse il delegelerimizle yapmış olduğumuz toplantılar neticesinde örgütümüzün büyük bir çoğunlukla bir aday üzerinde hem fikir olduğunu gördük, fakat şuana kadar da bu ismi kamuoyuyla paylaşmadık. 28.02.2020 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz son delegasyon toplantısında, delegasyonumuz Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde doğmuş CHP içinde yetişmiş ve CHP Kocaeli siyasetine yeni bir vizyon getireceğini düşündüğü, toplumun karşısına yeni simalarla çıkılması gerektiği düşüncesiyle Sayın H. Özgür Yıldızlı’yı özgür iradesi ve ağırlıklı çoğunluğuyla destekleme kararı almış ve bu kararın kamuoyuyla paylaşılmasını uygun bulmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.