CHP İL KONGRESİ İÇİN İKİ İLÇE DAHA KESİN KARARINI AÇIKLADI

Siyaset 22.02.2020 - 22:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP İL KONGRESİ İÇİN İKİ İLÇE DAHA KESİN KARARINI AÇIKLADI

KH/CENGİZYÜCAK Kocaeli'de nefesler tutuldu 1 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek olan CHP il kongresinde Harun Yıkdızlı, Hikmet Erenkaya ve Bozkurt Uslu olmak üzere 3 adayın yarışacağı biliniyor. Dün akşam saatlerinde delegeleriyle bir araya gelen Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş, delegelerle uzun süredir takip ettikleri seçim sürecini ve adayları değerlendirmeler de bulundular. Toplantının sonunda oylama yapıldı ve oy birliğili ile Darıca Ilçe örgütü Harun Yıldızlı yi destekleme kararı verdiler. Böylelikle Darıca 57 degelesinin ortak bir adaya oy kullanma noktasında tek ses olarak fikir birliğini ilan etti. CHP KÖRFEZ İLÇE'DE KARARINI VERDİ CHP il kongresinde İlçe Örgütü olarak ortak karar almak için  yapılan ilçe yönetim toplantısında alınan karar neticesinde; Körfez ilçe başkanı Bülent Yıldız ve yönetimi; uzun süredir takip ettikleri seçim sürecini ve adayları değerlendirdiler; Toplantının sonunda oylama yapıldı ve oy birliğili ile Körfez Ilçe örgütü; Harun Yıldızlı’ya desteklerini beyan ettiler. CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız  "Delegelerimizin genel tahammülünün Harun Yıldızlı’dan yana karar verdiğinden dolayı delegenin iradesine saygı duyduğumuzu Kamuoyuna saygı ile arz ederiz. " açıklamasında bulundu..

KH/CENGİZYÜCAK Kocaeli'de nefesler tutuldu 1 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek olan CHP il kongresinde Harun Yıkdızlı, Hikmet Erenkaya ve Bozkurt Uslu olmak üzere 3 adayın yarışacağı biliniyor.

Dün akşam saatlerinde delegeleriyle bir araya gelen Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş, delegelerle uzun süredir takip ettikleri seçim sürecini ve adayları değerlendirmeler de bulundular.

Toplantının sonunda oylama yapıldı ve oy birliğili ile Darıca Ilçe örgütü Harun Yıldızlı yi destekleme kararı verdiler. Böylelikle Darıca 57 degelesinin ortak bir adaya oy kullanma noktasında tek ses olarak fikir birliğini ilan etti.

CHP KÖRFEZ İLÇE'DE KARARINI VERDİ
CHP il kongresinde İlçe Örgütü olarak ortak karar almak için  yapılan ilçe yönetim toplantısında alınan karar neticesinde; Körfez ilçe başkanı Bülent Yıldız ve yönetimi; uzun süredir takip ettikleri seçim sürecini ve adayları değerlendirdiler; Toplantının sonunda oylama yapıldı ve oy birliğili ile Körfez Ilçe örgütü; Harun Yıldızlı’ya desteklerini beyan ettiler.

CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız  "Delegelerimizin genel tahammülünün Harun Yıldızlı’dan yana karar verdiğinden dolayı delegenin iradesine saygı duyduğumuzu Kamuoyuna saygı ile arz ederiz. " açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.