CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN FENA FIRÇALADI

Siyaset 15.01.2022 - 15:09, Güncelleme: 15.01.2022 - 15:09
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN FENA FIRÇALADI

kocaelihaberi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi "fabrika satıp domates saman ithal eden ülke" olarak gösteren siyasetçi ve aydınları twitter üzerinden fena fırçaladı.. Erdoğan tepkisinde şu ifadelere yer verdi;   ithala"Avrupa Birliği ile ticarette net 7,7 milyar dolar fazla veren bir ülkeye “domates ithalatçısı” demek, “saman ithalatçısı” yaftası vurmak; cehaletten öte bir saygısızlıktır, hakarettir, bühtandır. Türkiye, muhalefetin iddia ettiği gibi “fabrika satarak domates alan” değil Avrupa, Asya ve Afrika’nın imalat merkezi olan bir ülkedir. Türkiye, 500 milyar dolar dış ticaret hacmine ulaşan bir ülkedir. Türkiye, sanayi üretim endeksi %144 seviyesine varan bir ülkedir. Türkiye, salgına rağmen 2,7 milyon ilave istihdam oluşturan bir ülkedir. Türkiye, 75 fasıl ürün grubunda Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat değerini yakalayan bir ülkedir. Türkiye, 205 ülke ve bölgeyle ihracat işlemleri yapan bir ülkedir."
kocaelihaberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi "fabrika satıp domates saman ithal eden ülke" olarak gösteren siyasetçi ve aydınları twitter üzerinden fena fırçaladı..

Erdoğan tepkisinde şu ifadelere yer verdi;

  ithala"Avrupa Birliği ile ticarette net 7,7 milyar dolar fazla veren bir ülkeye “domates ithalatçısı” demek, “saman ithalatçısı” yaftası vurmak; cehaletten öte bir saygısızlıktır, hakarettir, bühtandır. Türkiye, muhalefetin iddia ettiği gibi “fabrika satarak domates alan” değil Avrupa, Asya ve Afrika’nın imalat merkezi olan bir ülkedir. Türkiye, 500 milyar dolar dış ticaret hacmine ulaşan bir ülkedir. Türkiye, sanayi üretim endeksi %144 seviyesine varan bir ülkedir. Türkiye, salgına rağmen 2,7 milyon ilave istihdam oluşturan bir ülkedir. Türkiye, 75 fasıl ürün grubunda Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat değerini yakalayan bir ülkedir. Türkiye, 205 ülke ve bölgeyle ihracat işlemleri yapan bir ülkedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.