AK PARTİ ÇAYIROVA'DA SERVET GÜNAY FARKI

Siyaset 24.01.2022 - 02:20, Güncelleme: 24.01.2022 - 02:20
 

AK PARTİ ÇAYIROVA'DA SERVET GÜNAY FARKI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay'ın siyasi tecrübe farkı, ilçe siyasetinde ve Parti Teşkilatı üzerinde gün geçtikçe kendsini hissettirmeye başladı. Genel Merkez düzeyinde de Çayırova'yı farkettiren Servet Günay'ın daveti üzerine Çayırova'ya gelen AK Parti MKYK Üyesi ve eski milletvekili Metin Külünk,  söyleşi programına konuşmacı olarak katılım sağladı.. Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatı bu etkinliği sosyal medya sayfasından "AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığımızın düzenlediği gençlik buluşması programına katılan AK Parti MKYK Üyemiz Sn.Metin Külünk beyefendinin, sunumları ile Yeni Dünya düzeninde, Güçlü Türkiye konulu konferansını, İlçe Başkanımız Servet Günay, İl Başkan Yardımcımız Ekrem Karahan, Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi ve Tüm teşkilatlarımızla birlikte dinledik. Kıymetli MKYK Üyemiz Metin Külünk büyüğümüze çok teşekkür ederiz" sözleri ile paylaştı...
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay'ın siyasi tecrübe farkı, ilçe siyasetinde ve Parti Teşkilatı üzerinde gün geçtikçe kendsini hissettirmeye başladı. Genel Merkez düzeyinde de Çayırova'yı farkettiren Servet Günay'ın daveti üzerine Çayırova'ya gelen AK Parti MKYK Üyesi ve eski milletvekili Metin Külünk,  söyleşi programına konuşmacı olarak katılım sağladı..

Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatı bu etkinliği sosyal medya sayfasından "AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığımızın düzenlediği gençlik buluşması programına katılan AK Parti MKYK Üyemiz Sn.Metin Külünk beyefendinin, sunumları ile Yeni Dünya düzeninde, Güçlü Türkiye konulu konferansını, İlçe Başkanımız Servet Günay, İl Başkan Yardımcımız Ekrem Karahan, Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi ve Tüm teşkilatlarımızla birlikte dinledik. Kıymetli MKYK Üyemiz Metin Külünk büyüğümüze çok teşekkür ederiz" sözleri ile paylaştı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.