CHP GEBZE SOKAKLARI ÖRGÜTLEMEYE BAŞLADI

Siyaset 20.09.2020 - 22:42, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP GEBZE SOKAKLARI ÖRGÜTLEMEYE BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Sokak Örgütlenmesi siyasi çalışmaları için start verdi..  CHP Gebze İlçe Başkanlığı tarafından geliştirilen Sokak Örgütlenmesi siyasi çalışmaları kapsamın da İlçe Sekreteri Kezban Ay Şenlik, Eğitim Sekreteri Cemre Öğüt, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan yardımcısı Deniz Kartal ve Bilişim Sorumlusu İskender Berk Mutay’ın katılımlarıyla Adem Yavuz ve Yavuzselim Mahallelerinde bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Sokak Örgütlenmesi siyasi çalışmaları için start verdi.. 

CHP Gebze İlçe Başkanlığı tarafından geliştirilen Sokak Örgütlenmesi siyasi çalışmaları kapsamın da İlçe Sekreteri Kezban Ay Şenlik, Eğitim Sekreteri Cemre Öğüt, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan yardımcısı Deniz Kartal ve Bilişim Sorumlusu İskender Berk Mutay’ın katılımlarıyla Adem Yavuz ve Yavuzselim Mahallelerinde bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.