KOCAELİ’DE MHP GEBZE KONUŞULUYOR

Siyaset 04.11.2021 - 06:32, Güncelleme: 04.11.2021 - 06:52
 

KOCAELİ’DE MHP GEBZE KONUŞULUYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü'nün görevden alınmasının ardından, MHP Kocaeli İl Başkanlığına Yunus Emre Kurt'un getirilmesi üzerine MHP Gebze İlçe Başkanlığından istifa eden Serkan Kural'dan boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna 10 Ağustos 2021 tarihinde Bülent Özdemir atandı ve Bülent Özdemir bu atamanın akabinde 21 Ağu 2021 tarihinde yeni yönetimini belirledi..  Ve aradan geçen iki aylık sürenin sonunda MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve MHP Gebze İlçe Teşkilatı, bırakınız Gebze Bölgesini bir tarafa Kocaeli genelinde en çok konuşulan siyasi parti ilçe teşkilatı oldu.. "Güçlü siyaset, Lider Türkiye" ve "Liderimizin Emrinde, Adım Adım, Sokak Sokak, Hedef 2023" e Yürüyoruz..." şiarları ile girilmedik sokak, çalınmadık kapı ve gidilmedik düğün, cenaze bırakmamak üzerine bir siyasi saha çalışma stratejisi belirleyen Bülent Özdemir, bu stratejiyi tüm mahalle teşkilatları ile birlikte uyguluyor.. Peki Kocaeli genelinde MHP Gebze İlçe Teşkilatının başka hangi farklılığı konuşuluyor? Bu sorunun siyasi kulislerdeki cevabı ise şöyle; "Gittikleri her yere çok kalabalık gidiyorlar. Yürüyerek gidince de kalabalık gidiyorlar, arabalarla gidince de uzun araç konvoyu oluşturuyorlar. Aynen bir dönemler Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarının yaptığını şimdi MHP uyguluyor ve adeta gövde gösterisi yapıyor"
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü'nün görevden alınmasının ardından, MHP Kocaeli İl Başkanlığına Yunus Emre Kurt'un getirilmesi üzerine MHP Gebze İlçe Başkanlığından istifa eden Serkan Kural'dan boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna 10 Ağustos 2021 tarihinde Bülent Özdemir atandı ve Bülent Özdemir bu atamanın akabinde 21 Ağu 2021 tarihinde yeni yönetimini belirledi.. 

Ve aradan geçen iki aylık sürenin sonunda MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve MHP Gebze İlçe Teşkilatı, bırakınız Gebze Bölgesini bir tarafa Kocaeli genelinde en çok konuşulan siyasi parti ilçe teşkilatı oldu..

"Güçlü siyaset, Lider Türkiye" ve "Liderimizin Emrinde, Adım Adım, Sokak Sokak, Hedef 2023" e Yürüyoruz..." şiarları ile girilmedik sokak, çalınmadık kapı ve gidilmedik düğün, cenaze bırakmamak üzerine bir siyasi saha çalışma stratejisi belirleyen Bülent Özdemir, bu stratejiyi tüm mahalle teşkilatları ile birlikte uyguluyor..

Peki Kocaeli genelinde MHP Gebze İlçe Teşkilatının başka hangi farklılığı konuşuluyor?

Bu sorunun siyasi kulislerdeki cevabı ise şöyle;
"Gittikleri her yere çok kalabalık gidiyorlar. Yürüyerek gidince de kalabalık gidiyorlar, arabalarla gidince de uzun araç konvoyu oluşturuyorlar. Aynen bir dönemler Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarının yaptığını şimdi MHP uyguluyor ve adeta gövde gösterisi yapıyor"
Bir 10 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 11 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.