CHP'DE PM'YE GİREMEYEN TUNCAY ÖZKAN'A YENİ GÖREV

Siyaset 11.08.2020 - 19:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP'DE PM'YE GİREMEYEN TUNCAY ÖZKAN'A YENİ GÖREV

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi dışında kalan Tuncay Özkan  Kılıçdaroğlu'nun kararı ile başdanışmanlık görevine getirildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 37’inci Olağan Kurultayı’nda Parti Meclis üyeliğine seçilemeyen İzmir Milletvekili Tuncay Özkan,  Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı oldu KILIÇDAROĞLU YAZI GÖNDERDİ Cumhuriyet’in haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Özkan’a gönderilen yazıda, “Cumhuriyet Halk Partisi adına gerekli çalışmaları yürütmek üzere, Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirilmenize uygun görülmüştür. Bilgilerini ve gereğini rica ederim” ifadeleri yer aldı.

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi dışında kalan Tuncay Özkan  Kılıçdaroğlu'nun kararı ile başdanışmanlık görevine getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 37’inci Olağan Kurultayı’nda Parti Meclis üyeliğine seçilemeyen İzmir Milletvekili Tuncay Özkan,  Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı oldu

KILIÇDAROĞLU YAZI GÖNDERDİ
Cumhuriyet’in haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Özkan’a gönderilen yazıda, “Cumhuriyet Halk Partisi adına gerekli çalışmaları yürütmek üzere, Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirilmenize uygun görülmüştür. Bilgilerini ve gereğini rica ederim” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.