CHP ÇAYIROVA ESKİ BAŞKANI KILIÇ'IN ACI GÜNÜ

09.09.2020 - 06:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP ÇAYIROVA ESKİ BAŞKANI KILIÇ'IN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ CHP Kocaeşi'nin tanınmış isimlerinden birisi olan geçmiş dönem CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılıç'ın eşi Yalçın kılıç yaşamını yitirdi.. ​Yalçın Kılıç'ın vefat haberi CHP kocaeli camiasında ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü oluştururken, cenazenin defin yeri ve saati hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.. Kocaeli Haberi olarak merhuma Allah'tan kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..  

KOCAELİ HABERİ CHP Kocaeşi'nin tanınmış isimlerinden birisi olan geçmiş dönem CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılıç'ın eşi Yalçın kılıç yaşamını yitirdi..

​Yalçın Kılıç'ın vefat haberi CHP kocaeli camiasında ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü oluştururken, cenazenin defin yeri ve saati hakkında henüz bir açıklama yapılmadı..

Kocaeli Haberi olarak merhuma Allah'tan kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.