CHP ÇAYIROVA'DAN YILIN TRANSFERİ

Siyaset 14.09.2019 - 14:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP ÇAYIROVA'DAN YILIN TRANSFERİ

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, İYİ Partiden istifa edip CHP'ye katılım sağlayan Pınar Tayboğa Uysal’a rozet taktı. Rozet takma sonrası kısa bir konuşma yapan başkan Hartamacı; Partimiz her kesimden yeni katılımlara açıktır. Bizler ayrıştırıcı siyasetle insanlar arasında husumet oluşturmaya karşıyız. Bundan dolayı kimsenin ayrıştırıcı özellikleriyle değil, ortak paydamız olan bu kadim coğrafya üzerinde tek vatan tek bayrak ilkesiyle tüm vatandaşlarla hoşgörü içerisinde hep birlikte daha iyi bir Çayırova hayali içerisindeyiz. Gençlerimiz olmazsa olmazımızdır Cumhuriyet Halk Partisi üyelik başvuruları her geçen gün artarak devam etmektedir.. Siyaset etrafınızdakilere bir katkınız varsa daha çok güzel hale geliyor. Bu düşünceyle bizlerden sonra bu bayrağı daha da ileriye taşıyacak akıllı, bilgili ve donanımlı gençlerin Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında olması, Partimize katılımlarda gençlerden daha yoğun ilgi  olduğunu görmemiz, bizleri son derece memnun ediyor. Bu vesileyle tüm yeni üyeler adına Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılım sağlayan Pınar hanıma teşekkür eder hem kendisine hem de Cumhuriyet Halk Partisine başarılar getirmesini temenni ederim.” dedi. Pınar Tayboğa Uysal Kimdir? Ardahanlı anne ve Karslı babadan 1978 senesinde Kars’da dünyaya gelen Uysal, Ankara Üniversitesi mezunudur. Özel bir firmada üst düzey yönetici olarak görev yapan Uysal evli ve 1 çocuk annesidir. Siyasi hayatına İyi Parti Çayırova ilçesi kurucu üyeliği, il ve ilçe delegesi olarak başlayan Uysal İyi Parti kuruluşu itibarı ile 2019 yerel seçimlerine kadar devam eden yönetimlerde tek ilçe sekreteri olarak görevini yürütmüştür. Mart 2019 da İyi Partiden meclis üyesi adayı gösterilmiştir. Çok sevecen ve halk içine inebilmesiyle dikkatleri çeken Uysal artık Cumhuriyet Halk Partisi için siyasi çalışmalarına kaldığı yerden devam edecektir.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, İYİ Partiden istifa edip CHP'ye katılım sağlayan Pınar Tayboğa Uysal’a rozet taktı.

Rozet takma sonrası kısa bir konuşma yapan başkan Hartamacı;
Partimiz her kesimden yeni katılımlara açıktır. Bizler ayrıştırıcı siyasetle insanlar arasında husumet oluşturmaya karşıyız. Bundan dolayı kimsenin ayrıştırıcı özellikleriyle değil, ortak paydamız olan bu kadim coğrafya üzerinde tek vatan tek bayrak ilkesiyle tüm vatandaşlarla hoşgörü içerisinde hep birlikte daha iyi bir Çayırova hayali içerisindeyiz.

Gençlerimiz olmazsa olmazımızdır
Cumhuriyet Halk Partisi üyelik başvuruları her geçen gün artarak devam etmektedir.. Siyaset etrafınızdakilere bir katkınız varsa daha çok güzel hale geliyor. Bu düşünceyle bizlerden sonra bu bayrağı daha da ileriye taşıyacak akıllı, bilgili ve donanımlı gençlerin Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında olması, Partimize katılımlarda gençlerden daha yoğun ilgi  olduğunu görmemiz, bizleri son derece memnun ediyor.
Bu vesileyle tüm yeni üyeler adına Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılım sağlayan Pınar hanıma teşekkür eder hem kendisine hem de Cumhuriyet Halk Partisine başarılar getirmesini temenni ederim.” dedi.

Pınar Tayboğa Uysal Kimdir?
Ardahanlı anne ve Karslı babadan 1978 senesinde Kars’da dünyaya gelen Uysal, Ankara Üniversitesi mezunudur. Özel bir firmada üst düzey yönetici olarak görev yapan Uysal evli ve 1 çocuk annesidir.
Siyasi hayatına İyi Parti Çayırova ilçesi kurucu üyeliği, il ve ilçe delegesi olarak başlayan Uysal İyi Parti kuruluşu itibarı ile 2019 yerel seçimlerine kadar devam eden yönetimlerde tek ilçe sekreteri olarak görevini yürütmüştür. Mart 2019 da İyi Partiden meclis üyesi adayı gösterilmiştir. Çok sevecen ve halk içine inebilmesiyle dikkatleri çeken Uysal artık Cumhuriyet Halk Partisi için siyasi çalışmalarına kaldığı yerden devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.