Cengiz Yucak: “Kocaeli siyasetinde çok şeyler değişecek”

Siyaset 09.01.2021 - 09:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Cengiz Yucak: “Kocaeli siyasetinde çok şeyler değişecek”

Kocaelihaberi.com Genel yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak, Hedef Tv'nin canlı yayınında gazeteci Abbas Sır'ın konuğu olarak yerel ve ulusal gündemi değerlendirdi.. Hedef tv'de Abbas Sır'ın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası üzerine sorularını yanıtlayan gazeteci yazar Cengiz Yucak bölge siyaseti ve sanayisi üzerine önemli açıklamalrda bulundu. Abbas Sır'ın "Türkiye'de erken bir genel seçim ihtimali fgörüyor musunuz" şeklindeki sorusuna cevap veren Cengiz Yucak "düne kadar öyle bir ihtimal yoktu Lakin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve hemen akabinde Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asıltürk ile görüşmeler yaparak ittifakı genişletme girişimleri bir erken seçim hazırlığı gibi geldi bana" dedi.. Olası bir erken genel seçimde Kocaeli siyasetinde de dengelerin ve isimlerin değişeceğinin altını çizen Cengiz Yucak, erken bir seçimde Ak Partide Fikri Işık ve İlyas Şeker'in tekrar aday gösterilmeyeceğini, İlyas Şeker'in büyük bir ihtimalle bir daha ki yerel seçimde Ak Parti İzmit Belediye Başkan adayı gösterelibeleceği veya yeni bir kabinde Bakan Yardımcısı olabileceğini dile getirerek, diğer Ak Parti, CHP ve MHP Kocaeli milletvekillerinin durumunu değerlendirdikten sonra "olası bir seçimde Ak Partinin aday listesine Mehmet Ali Okur veya Adnan Köşker'in girmesi muhtemeldir. Şükrü Karabacak'da adaylık için çaba sarfediyor" dedi.. İŞTE Ö RÖPORTAJ

Kocaelihaberi.com Genel yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak, Hedef Tv'nin canlı yayınında gazeteci Abbas Sır'ın konuğu olarak yerel ve ulusal gündemi değerlendirdi..

Hedef tv'de Abbas Sır'ın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası üzerine sorularını yanıtlayan gazeteci yazar Cengiz Yucak bölge siyaseti ve sanayisi üzerine önemli açıklamalrda bulundu. Abbas Sır'ın "Türkiye'de erken bir genel seçim ihtimali fgörüyor musunuz" şeklindeki sorusuna cevap veren Cengiz Yucak "düne kadar öyle bir ihtimal yoktu Lakin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve hemen akabinde Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asıltürk ile görüşmeler yaparak ittifakı genişletme girişimleri bir erken seçim hazırlığı gibi geldi bana" dedi..

Olası bir erken genel seçimde Kocaeli siyasetinde de dengelerin ve isimlerin değişeceğinin altını çizen Cengiz Yucak, erken bir seçimde Ak Partide Fikri Işık ve İlyas Şeker'in tekrar aday gösterilmeyeceğini, İlyas Şeker'in büyük bir ihtimalle bir daha ki yerel seçimde Ak Parti İzmit Belediye Başkan adayı gösterelibeleceği veya yeni bir kabinde Bakan Yardımcısı olabileceğini dile getirerek, diğer Ak Parti, CHP ve MHP Kocaeli milletvekillerinin durumunu değerlendirdikten sonra "olası bir seçimde Ak Partinin aday listesine Mehmet Ali Okur veya Adnan Köşker'in girmesi muhtemeldir. Şükrü Karabacak'da adaylık için çaba sarfediyor" dedi..
İŞTE Ö RÖPORTAJ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.