CEMİL YAMAN SOSYAL MEDYAYI FENA SALLADI

19.09.2020 - 05:15, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CEMİL YAMAN SOSYAL MEDYAYI FENA SALLADI

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK AK Parti Kocaeli Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanlığı görevleri olan Cemil Yaman, Ak Parti tarafından  yeni bir görevlendrme yazısı ile  Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı oldu.. AK Parti’den  Cemil Yaman’a önemli görev.  Kocaeli Milletvekili Yaman, AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin imzaladığı atama kararıyla Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.  CEMİL YAMAN SOSYAL MEDYAYI SALLADI Yukardaki haberin medyada yer almasından sonra bir anda sosyal medyada Cemil Yaman ile çekilmiş fotoğraflar hızla yayılmaya başladı. Bir dönem Dilovası Belediye Başkanlığı ve iki dönem de Kocaeli milletevkilliği yapmış olan Cemil Yaman ile bu 15 yıllık dönemde birlikte fotoğraf çektirme şansı yakalamış olan başta mevcut belediye başkanları ve ilçe başkanları olmak üzere çok sayıda Ak Partililer hemen fotoğraf arşivlerinden, Cemil Yamanlı bir fotoğraf karesini bulup sosyal medyadan "Cemil Yaman Milletvekilimizin başarılarının devamı dileğiyle" paylaşmaya başladılar.. Evet Cemil Yaman geçtiğimiz hafta pandemi dönemine rağmen kalabalık davetli katılımlı yapıldığı için medya ve sosyal medyada gündem olan oğlunun düğününün ardından, bu hafta da yeni görevi ile yine sosyal medyayı salladı.. İŞTE SOSYAL MEDYADAN DERLEDİĞİMİZ O FOTĞRAFLARDAN BİR KAÇ KARE 

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK AK Parti Kocaeli Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanlığı görevleri olan Cemil Yaman, Ak Parti tarafından  yeni bir görevlendrme yazısı ile  Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı oldu..

AK Parti’den  Cemil Yaman’a önemli görev.  Kocaeli Milletvekili Yaman, AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin imzaladığı atama kararıyla Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 

CEMİL YAMAN SOSYAL MEDYAYI SALLADI
Yukardaki haberin medyada yer almasından sonra bir anda sosyal medyada Cemil Yaman ile çekilmiş fotoğraflar hızla yayılmaya başladı.

Bir dönem Dilovası Belediye Başkanlığı ve iki dönem de Kocaeli milletevkilliği yapmış olan Cemil Yaman ile bu 15 yıllık dönemde birlikte fotoğraf çektirme şansı yakalamış olan başta mevcut belediye başkanları ve ilçe başkanları olmak üzere çok sayıda Ak Partililer hemen fotoğraf arşivlerinden, Cemil Yamanlı bir fotoğraf karesini bulup sosyal medyadan "Cemil Yaman Milletvekilimizin başarılarının devamı dileğiyle" paylaşmaya başladılar..

Evet Cemil Yaman geçtiğimiz hafta pandemi dönemine rağmen kalabalık davetli katılımlı yapıldığı için medya ve sosyal medyada gündem olan oğlunun düğününün ardından, bu hafta da yeni görevi ile yine sosyal medyayı salladı..

İŞTE SOSYAL MEDYADAN DERLEDİĞİMİZ O FOTĞRAFLARDAN BİR KAÇ KARE 

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.