CEMİL YAMAN HERKESE GÖREV YÜKLEDİ

Siyaset 29.11.2020 - 17:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CEMİL YAMAN HERKESE GÖREV YÜKLEDİ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Toplumun her kesimini giderek kuşatan ve son günlerde özellikle siyasiler arasında da yaygınlaşan koronavirüs vakalarına en son olarak Ak Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Ak Parti ilçe kadın kolu başkanı Gülay Artut'un da eklenmesi üzerine bu sabah telefonla konuşarak bir değerlendirme yaptığımız Ak Parti Yerel Ymnetimler Başkan yardımcısı ve Kocaeli milletvekili Cemil Yaman "Durumun yaşamsal ciddiyet ortada. Artık bu aşamadan sonra Devletimizin ve ilgili sağlık kurumlarımızın üstlendiği görevlerin yansıra vatandaşlarımızın da kendi önlemlerini alması gerekiyor. Onca uyarıya rağmen halen maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymayan insanlarımızın kendi hayatlarının yanında, yakınında olan diğer insanların da hayatını tehlikeye attığı malum. Lütfen kurallara uyarak, tedbirlerimizi alarak hem canımızı koruyalım hem de canları koruyalım" dedi..  Siyasetçiler arasında artan vakalarla ilgili de yorum yapan milletvekili Yaman "Bizler gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. İnsanlarımız bazen saygı ve sevgilerini göstermek için bize dokunmak, bazen de sorunlarını anlatmak için bize yakın olmak istiyorlar. Bizlerin dokunma, yaklaşma dememiz zor  bir şey. Bu pandemi döneminde bazen uzatılan eli sıkmadığımız için bizlere darılıp gücenenler bile oluyor. Lakin artık hepimizin bilinçli bir şekilde yapmamız gerekenleri tavizsiz yapmamız gereken bir sürecin içine girdik. Lütfen dikkatli olalım. Tüm hastalarımız acil şifalar, kaybettiğimiz insanlarımıza da rahmet diliyorum" dedi..  NOT: fotoğraf arşivdendir

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Toplumun her kesimini giderek kuşatan ve son günlerde özellikle siyasiler arasında da yaygınlaşan koronavirüs vakalarına en son olarak Ak Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Ak Parti ilçe kadın kolu başkanı Gülay Artut'un da eklenmesi üzerine bu sabah telefonla konuşarak bir değerlendirme yaptığımız Ak Parti Yerel Ymnetimler Başkan yardımcısı ve Kocaeli milletvekili Cemil Yaman "Durumun yaşamsal ciddiyet ortada. Artık bu aşamadan sonra Devletimizin ve ilgili sağlık kurumlarımızın üstlendiği görevlerin yansıra vatandaşlarımızın da kendi önlemlerini alması gerekiyor. Onca uyarıya rağmen halen maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymayan insanlarımızın kendi hayatlarının yanında, yakınında olan diğer insanların da hayatını tehlikeye attığı malum. Lütfen kurallara uyarak, tedbirlerimizi alarak hem canımızı koruyalım hem de canları koruyalım" dedi.. 

Siyasetçiler arasında artan vakalarla ilgili de yorum yapan milletvekili Yaman "Bizler gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. İnsanlarımız bazen saygı ve sevgilerini göstermek için bize dokunmak, bazen de sorunlarını anlatmak için bize yakın olmak istiyorlar. Bizlerin dokunma, yaklaşma dememiz zor  bir şey. Bu pandemi döneminde bazen uzatılan eli sıkmadığımız için bizlere darılıp gücenenler bile oluyor. Lakin artık hepimizin bilinçli bir şekilde yapmamız gerekenleri tavizsiz yapmamız gereken bir sürecin içine girdik. Lütfen dikkatli olalım. Tüm hastalarımız acil şifalar, kaybettiğimiz insanlarımıza da rahmet diliyorum" dedi.. 

NOT: fotoğraf arşivdendir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.