CEMİL YAMAN FİNALİ BAKIN NEREDE YAPTI?

Siyaset 13.08.2020 - 01:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CEMİL YAMAN FİNALİ BAKIN NEREDE YAPTI?

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman dün Kocaeli'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile birlikte bir dizi açılışlara katıldıktan sonra gecenin son ziyaretini ise Gebze Belediyesi eski Başkan yardımcısı Nilay Ayran'ın Tavşancıl'da ki evinde gerçekleştirdi.. Cemil Yaman o ziyareti sosyal medyadan "Gecenin Finali" etikesti ve "Önceki dönem Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran hanımefendiye ve kıymetli ailesine kusursuz misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim." açıklaması ile paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman dün Kocaeli'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile birlikte bir dizi açılışlara katıldıktan sonra gecenin son ziyaretini ise Gebze Belediyesi eski Başkan yardımcısı Nilay Ayran'ın Tavşancıl'da ki evinde gerçekleştirdi..

Cemil Yaman o ziyareti sosyal medyadan "Gecenin Finali" etikesti ve "Önceki dönem Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran hanımefendiye ve kıymetli ailesine kusursuz misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim." açıklaması ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.