AK PARTİ DİLOVASI KURMAY TAKIMINDA DEĞİŞİM OLDU

Siyaset 19.10.2021 - 23:00, Güncelleme: 19.10.2021 - 23:00
 

AK PARTİ DİLOVASI KURMAY TAKIMINDA DEĞİŞİM OLDU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Dilovası İlçe Yönetim Kurulundan geçtiğimiz hafta istifa eden Ak Parti İlçe Başkan yardımcısı Emre Sarıca'nın yerine, ilçe yönetim kurulu üyesi Emirhan Topçu Tanıtım ve medya birim başkanı olarak atandı.. Ak Parti Dilovası İcra Kurulundaki yeni değişiklikleri, ilçe başkan yardımcısı Suat Şık "İlçe Başkanımız Sn İlhan Yıldırım ın oluru ile Tanıtım ve medya birim başkanlığına atanan Emirhan Topçu kardeşime ve Mali ve idari işler birim başkanlığına atanan Özkan Uğur abime hayırlı olsun Rabbim yardımcınız olsun" sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Dilovası İlçe Yönetim Kurulundan geçtiğimiz hafta istifa eden Ak Parti İlçe Başkan yardımcısı Emre Sarıca'nın yerine, ilçe yönetim kurulu üyesi Emirhan Topçu Tanıtım ve medya birim başkanı olarak atandı..

Ak Parti Dilovası İcra Kurulundaki yeni değişiklikleri, ilçe başkan yardımcısı Suat Şık "İlçe Başkanımız Sn İlhan Yıldırım ın oluru ile Tanıtım ve medya birim başkanlığına atanan Emirhan Topçu kardeşime ve Mali ve idari işler birim başkanlığına atanan Özkan Uğur abime hayırlı olsun Rabbim yardımcınız olsun" sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.