CEMAL ENGİNYURT GEBZE'DEKİ SİYASETİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Siyaset 10.08.2020 - 00:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CEMAL ENGİNYURT GEBZE'DEKİ SİYASETİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gebze’de sahneye Ak Parti ve MHP Kocaeli İl Başkanını çağırması büyük ses getirdi. Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Bakanların, belediye başkanlarının göstermediği nezaketi göstermiştir” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurdele kesimine katılmaları için Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'i ve MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’yü sahneye çağırarak cumhur ittifakı hassasiyetini bir defa daha gösterdi. MHP’den cumhur ittifakına aykırı paylaşımları gerekçesi ile ihraç edilen Ordu Millletvekili Cemal Enginyurt, o anları örnek göstererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti; “Bazı bakanların ve Belediye Başkanlarının göstermediği nezaketi göstererek, Gebze,Ak Parti ve MHP ilçe başkanlarını,temel atarken yanına davet eden Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan zerafetini tescillemişdir. Milletin adamı böyle olur. Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım”  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gebze’de sahneye Ak Parti ve MHP Kocaeli İl Başkanını çağırması büyük ses getirdi. Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Bakanların, belediye başkanlarının göstermediği nezaketi göstermiştir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurdele kesimine katılmaları için Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'i ve MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’yü sahneye çağırarak cumhur ittifakı hassasiyetini bir defa daha gösterdi.

MHP’den cumhur ittifakına aykırı paylaşımları gerekçesi ile ihraç edilen Ordu Millletvekili Cemal Enginyurt, o anları örnek göstererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti;

Bazı bakanların ve Belediye Başkanlarının göstermediği nezaketi göstererek, Gebze,Ak Parti ve MHP ilçe başkanlarını,temel atarken yanına davet eden Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan zerafetini tescillemişdir. Milletin adamı böyle olur. Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.