Cübbeli Ahmet hocadan flaş 'NAS' yorumu (VİDEO)

Dünya 06.01.2022 - 07:07, Güncelleme: 06.01.2022 - 07:07
 

Cübbeli Ahmet hocadan flaş 'NAS' yorumu (VİDEO)

Kocaelihaberi
"Nas" tartışmalarına değinen Cübbeli Ahmet, "Sadece ekonomik bir argüman kullandığımız zaman, bir başarısızlık olduğunda bu millet kabahati Kuran'a, dine ve imana bulur" dedi. Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" ismiyle tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk'te "Nas" tartışmalarına değindi. Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılan Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faiz politikalarıyla ilgili "Nas böyle emrediyor" sözlerinin, toplumda dine karşı bir tepki oluşturabileceğini savundu. Cübbeli Ahmet Ünlü şunları söyledi: "Sadece ekonomik bir argüman kullandığımız zaman, bir başarısızlık olduğunda bu millet kabahati Kuran'a, dine ve imana bulur. Ben diyorum ya ters dönerse... Zaten ateistlik deistlik almış başını gidiyor. Bir de buradan para işinde zarar ettiği zaman "Nas" dersen "Kuran bizi batırdı" 
Kocaelihaberi

"Nas" tartışmalarına değinen Cübbeli Ahmet, "Sadece ekonomik bir argüman kullandığımız zaman, bir başarısızlık olduğunda bu millet kabahati Kuran'a, dine ve imana bulur" dedi.

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" ismiyle tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk'te "Nas" tartışmalarına değindi.

Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılan Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faiz politikalarıyla ilgili "Nas böyle emrediyor" sözlerinin, toplumda dine karşı bir tepki oluşturabileceğini savundu.

Cübbeli Ahmet Ünlü şunları söyledi:
"Sadece ekonomik bir argüman kullandığımız zaman, bir başarısızlık olduğunda bu millet kabahati Kuran'a, dine ve imana bulur. Ben diyorum ya ters dönerse... Zaten ateistlik deistlik almış başını gidiyor. Bir de buradan para işinde zarar ettiği zaman "Nas" dersen "Kuran bizi batırdı" 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.