AK PARTİ KOCAELİ ESKİ İL BAŞKANI MAHMUT CİVELEK'E ÇAYIROVA'DA ÜST DÜZEY NEZARET

Siyaset 08.01.2022 - 05:52, Güncelleme: 08.01.2022 - 06:03
 

AK PARTİ KOCAELİ ESKİ İL BAŞKANI MAHMUT CİVELEK'E ÇAYIROVA'DA ÜST DÜZEY NEZARET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek, il genelinde tüm ilçlerei karış karış gezerek ziyaretlerine devam ediyor.. Mahmut Civelek'in gerek kendisine yapılan ziyaretlerde gerekse de gittiği ilçelerde ki ziyaretlerinde Ak Parti Teşkilatları ve Ak Partili Belediye Başkanları tarafından gördüğü üst düzeydeki kabul dikkatlerden kaçmıyor.. Mahmut Civelek'in dün Çayırova ziyaretlerine bizzat Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi eşlik ederken, bu ziyaret İlçe Teşkilatının resmi sosyal medya sayfasından "Önceki Dönem İl Başkanımız Mahmut Civelek İlçemize gelerek, İlçe Başkanımız Servet Günay, Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi, İlçe Yöneticilerimiz ve Meclis üyelerimizle birlikte, İstişare Kurulu üyemiz Aşkın Duman’ı ziyaret etti. Kıymetli Başkanımıza ziyaretleri ile bizleri onurlandırdığı için teşekkür ederiz" sözleri ile duyuruldu.. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'de bu katılımını "AK Parti Çayırova İlçe Başkanımız Servet Günay, önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Mahmut Civelek ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte ilçe yöneticimiz Mehmet Bayındır'ın iş yerinde çay içip sohbet ettik." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek, il genelinde tüm ilçlerei karış karış gezerek ziyaretlerine devam ediyor..

Mahmut Civelek'in gerek kendisine yapılan ziyaretlerde gerekse de gittiği ilçelerde ki ziyaretlerinde Ak Parti Teşkilatları ve Ak Partili Belediye Başkanları tarafından gördüğü üst düzeydeki kabul dikkatlerden kaçmıyor..

Mahmut Civelek'in dün Çayırova ziyaretlerine bizzat Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi eşlik ederken, bu ziyaret İlçe Teşkilatının resmi sosyal medya sayfasından "Önceki Dönem İl Başkanımız Mahmut Civelek İlçemize gelerek, İlçe Başkanımız Servet Günay, Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi, İlçe Yöneticilerimiz ve Meclis üyelerimizle birlikte, İstişare Kurulu üyemiz Aşkın Duman’ı ziyaret etti. Kıymetli Başkanımıza ziyaretleri ile bizleri onurlandırdığı için teşekkür ederiz" sözleri ile duyuruldu..

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'de bu katılımını "AK Parti Çayırova İlçe Başkanımız Servet Günay, önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Mahmut Civelek ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte ilçe yöneticimiz Mehmet Bayındır'ın iş yerinde çay içip sohbet ettik." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.