ÇAYIROVALILAR MÜDÜRLERİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Yaşam 22.09.2019 - 14:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVALILAR MÜDÜRLERİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Çayırova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Pınar Gülşen Malkoç(37) geçtiğimiz gün geçirmiş olduğu korkunç trafik kazasında iki çocuğuyla birlikte yaşamını yitirdi! Antalya- Afyonkarahisar Karayolu'nda Kürşat Malkoç'un kullandığı 41 AAZ 454 plakalı otomobil, şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen feci kazada tomobili kullanan Kürşat Malkoç'un eşi Pınar Gülşen Malkoç(37) ve çocukları  Selim Malkoç(4), Eda Serra Malkoç(2) olay yerinde yaşamını yitirken, sürücü Kürşat Malkoç(39) ile Feyza Malkoç(9)ağır  yaralandı.Yaralılar Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Feci kazada yaşamını kaybeden Çayırova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Pınar Gülşen Malkoç ve iki çocuğunun ölüm haberi Çayırova'da büyük bir üzüntü oluşturdu.. ÇAYIROVALILAR SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADI Trafik kazasında hayatını kaybeden Çayırova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürümüz Pınar Gülşen Malkoç ile evlatları Eda ve Selim Malkoç bugün İstanbul Sultanbeyli Veysel Karani Camii'inde kılınan cenaze namazı sonrası ebediyete uğurlandı. Başta Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Ekrem Karahan olmak üzere çok sayıda Çayırovalı bugün İstanbul'a giderek Pınar Gülşen Malkoç ile evlatlarını son yolculuklarına uğurladılar.. Kocaelihaberi.com olarak Pınar Gülşen Malkoç ve iki çocuğuna Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

Çayırova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Pınar Gülşen Malkoç(37) geçtiğimiz gün geçirmiş olduğu korkunç trafik kazasında iki çocuğuyla birlikte yaşamını yitirdi!

Antalya- Afyonkarahisar Karayolu'nda Kürşat Malkoç'un kullandığı 41 AAZ 454 plakalı otomobil, şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen feci kazada tomobili kullanan Kürşat Malkoç'un eşi Pınar Gülşen Malkoç(37) ve çocukları  Selim Malkoç(4), Eda Serra Malkoç(2) olay yerinde yaşamını yitirken, sürücü Kürşat Malkoç(39) ile Feyza Malkoç(9)ağır  yaralandı.Yaralılar Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Feci kazada yaşamını kaybeden Çayırova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Pınar Gülşen Malkoç ve iki çocuğunun ölüm haberi Çayırova'da büyük bir üzüntü oluşturdu..

ÇAYIROVALILAR SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADI
Trafik kazasında hayatını kaybeden Çayırova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürümüz Pınar Gülşen Malkoç ile evlatları Eda ve Selim Malkoç bugün İstanbul Sultanbeyli Veysel Karani Camii'inde kılınan cenaze namazı sonrası ebediyete uğurlandı. Başta Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Ekrem Karahan olmak üzere çok sayıda Çayırovalı bugün İstanbul'a giderek Pınar Gülşen Malkoç ile evlatlarını son yolculuklarına uğurladılar..
Kocaelihaberi.com olarak Pınar Gülşen Malkoç ve iki çocuğuna Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.