AK PARTİ KOCAELİ'DEN SUÇ DUYURUSU

Gündem 24.01.2022 - 13:41, Güncelleme: 24.01.2022 - 14:00
 

AK PARTİ KOCAELİ'DEN SUÇ DUYURUSU

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanları ile beraber CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve gazeteci Sedef Kabaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Başkan Ellibeş konuya ilişkin sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı: ''Toplumu ve siyaseti nefret, hakaret ve iftirayla kirletmek isteyenlerle hesaplaşacağımız yer hukuk ve sandıktır. Milletimizin sevdalısı, hizmetkarı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik çirkin eylemleri nedeniyle CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve sözde gazeteci Sedef Kabaş hakkında suç duyurusunda bulunduk. Bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız.''  
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanları ile beraber CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve gazeteci Sedef Kabaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Başkan Ellibeş konuya ilişkin sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı:

''Toplumu ve siyaseti nefret, hakaret ve iftirayla kirletmek isteyenlerle hesaplaşacağımız yer hukuk ve sandıktır.
Milletimizin sevdalısı, hizmetkarı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik çirkin eylemleri nedeniyle CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve sözde gazeteci Sedef Kabaş hakkında suç duyurusunda bulunduk.
Bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.