ÇAYIROVA ŞÖHRETLER KARMASI RESMEN SAHADA

Siyaset 16.09.2020 - 16:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA ŞÖHRETLER KARMASI RESMEN SAHADA

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Ak Parti Çayırova İlçe kongresinde Başkan seçilen Servet Günay'ın yönetim kurulu listesinde aralarında Çayırova eski belediye başkan yardımcısı Fikriye Çelik, ilçe başkan aday adayları Selim Ekinci , Vahit Terzi, Bahadır Büyükkeleş ve Alim Baş'ın ile Çayırovaspor Kulüp  başkanı Şevket Külte'nin'de aralarında olduğu çok sayıda Çayırova Ak Partinin önde gelen, tanınmış ve popüler ismine yer verince siyaset kulislerine "Servet Günay'ın  Yönetim kurulu listesi Çayırova Şöhretler karması gibi" şeklinde algı bulmuştu..  Ve bugün Servet Günay tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çayırova İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını alıp resmileştiler. Yani Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Günay ve yönetimi artık resmen sahada.. Başkan Günay yaptığı açıklamada "Değerli Çayırovalı Hemşerilerim ve Ak Partili ailem 13 Eylül 2020 tarihinde yapılan kongremizin ardından bu gün Çayırova İlçe seçim kurulundan mazbatamızı aldık. Resmi olarak görevimin başındayım. Aileme ve tüm dostlarıma bana verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Beni yalnız bırakmayan yönetim kuruluma teşekkür ediyorum." dedi..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Ak Parti Çayırova İlçe kongresinde Başkan seçilen Servet Günay'ın yönetim kurulu listesinde aralarında Çayırova eski belediye başkan yardımcısı Fikriye Çelik, ilçe başkan aday adayları Selim Ekinci , Vahit Terzi, Bahadır Büyükkeleş ve Alim Baş'ın ile Çayırovaspor Kulüp  başkanı Şevket Külte'nin'de aralarında olduğu çok sayıda Çayırova Ak Partinin önde gelen, tanınmış ve popüler ismine yer verince siyaset kulislerine "Servet Günay'ın  Yönetim kurulu listesi Çayırova Şöhretler karması gibi" şeklinde algı bulmuştu.. 

Ve bugün Servet Günay tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çayırova İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını alıp resmileştiler. Yani Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Günay ve yönetimi artık resmen sahada..

Başkan Günay yaptığı açıklamada "Değerli Çayırovalı Hemşerilerim ve Ak Partili ailem 13 Eylül 2020 tarihinde yapılan kongremizin ardından bu gün Çayırova İlçe seçim kurulundan mazbatamızı aldık. Resmi olarak görevimin başındayım. Aileme ve tüm dostlarıma bana verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Beni yalnız bırakmayan yönetim kuruluma teşekkür ediyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.