ÇAYIROVA'NIN YILDIZLARI

09.09.2019 - 15:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA'NIN YILDIZLARI

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda yaz dönemi eğitimlerini tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi. Çayırova Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Yaz dönemi Kapanış Programı düzenlendi. Yaz dönemi boyunca eğitimlerini tamamlayan öğrenciler hem eğlendiler hem de yüzmeyi öğrendiler. ÇESK Başkanı Hasan Akan’ın da katıldığı Program, ÇESK'in başarılı sporcularının yüzme stili gösterisiyle başladı. Yaz dönemi spor etkinlikleri kapsamında yüzme eğitimi alan 7-12 yaş Aralığında 52 sporcu 5'erli gruplar halinde yarıştı. Heyecanlı ve renkli görüntülere sahne olan yarışmanın ardından ÇESK Başkanı Hasan Akan, yarışmaya katılan tüm sporculara başarı belgesi, dereceye girenlere ise madalya takdim etti.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda yaz dönemi eğitimlerini tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

Çayırova Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Yaz dönemi Kapanış Programı düzenlendi. Yaz dönemi boyunca eğitimlerini tamamlayan öğrenciler hem eğlendiler hem de yüzmeyi öğrendiler. ÇESK Başkanı Hasan Akan’ın da katıldığı Program, ÇESK'in başarılı sporcularının yüzme stili gösterisiyle başladı. Yaz dönemi spor etkinlikleri kapsamında yüzme eğitimi alan 7-12 yaş Aralığında 52 sporcu 5'erli gruplar halinde yarıştı. Heyecanlı ve renkli görüntülere sahne olan yarışmanın ardından ÇESK Başkanı Hasan Akan, yarışmaya katılan tüm sporculara başarı belgesi, dereceye girenlere ise madalya takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.