DEPREM ŞEHİDİ ALATTİN KURT MEZARI BAŞINDA ANILDI

Yaşam 17.08.2021 - 21:03, Güncelleme: 17.08.2021 - 21:23
 

DEPREM ŞEHİDİ ALATTİN KURT MEZARI BAŞINDA ANILDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Alaettin Kurt Hizmet Derneği tarafından 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde yaşamını yitiren DYP Kocaeli eski milletvekili merhum Alaettin Kurt ve deprem şehitleri için bir anma programı gerçekleştirildi.. Gebze Merkez Mezarlığı’nda gerçekleşen anma programına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Alaettin Kurt’un ailesi, sevenleri ve yakınları katıldı. Programda emekli din görevlisinin tüm deprem şehitlerinin ruhlarına kuran okumasıyla başladı. Program sonrası aile adına Alaetttin Kurt’un yeğeni Fevzi Kurt kısa bir konuşma yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler birer konuşma yaparak Alaettin Kurt’u rahmetle andılar.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Alaettin Kurt Hizmet Derneği tarafından 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde yaşamını yitiren DYP Kocaeli eski milletvekili merhum Alaettin Kurt ve deprem şehitleri için bir anma programı gerçekleştirildi..

Gebze Merkez Mezarlığı’nda gerçekleşen anma programına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Alaettin Kurt’un ailesi, sevenleri ve yakınları katıldı.

Programda emekli din görevlisinin tüm deprem şehitlerinin ruhlarına kuran okumasıyla başladı. Program sonrası aile adına Alaetttin Kurt’un yeğeni Fevzi Kurt kısa bir konuşma yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler birer konuşma yaparak Alaettin Kurt’u rahmetle andılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.