ÇAYIROVA'DA O BİNA KARANTİNAYA ALINDI

17.06.2020 - 05:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA'DA O BİNA KARANTİNAYA ALINDI

Çayırova'da koronavirüs vakası üzerine bir apartman karantinaya alındı.. Atatürk  Mahallesinde 4 katlı bir binada ikamet eden bir bayan çalıştığı iş yerinde rahatsızlanarak Darıca Farabi Hastanesi'nde kaldırıldı. Burada kendisine Kovid-19 testi yapıldı.  Test sonucu pözitif çıkan bayan Gebze Muallim köyde bulunan yurtta karantina altına alınırken, hastanın ikamet ettiği apartman dün Çayırova  ilçe Sağlık kurulunca karantina altına alındı. Apartman, Çayırova Belediyesi ekiplerince dezenfekte edilirken, Ailelerin ihtiyaçlarının ise 14 günlük karantina sürecinde Çayırova Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerince karşılanacağı kendilerine bildirildi..

Çayırova'da koronavirüs vakası üzerine bir apartman karantinaya alındı..

Atatürk  Mahallesinde 4 katlı bir binada ikamet eden bir bayan çalıştığı iş yerinde rahatsızlanarak Darıca Farabi Hastanesi'nde kaldırıldı. Burada kendisine Kovid-19 testi yapıldı.  Test sonucu pözitif çıkan bayan Gebze Muallim köyde bulunan yurtta karantina altına alınırken, hastanın ikamet ettiği apartman dün Çayırova  ilçe Sağlık kurulunca karantina altına alındı.

Apartman, Çayırova Belediyesi ekiplerince dezenfekte edilirken, Ailelerin ihtiyaçlarının ise 14 günlük karantina sürecinde Çayırova Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerince karşılanacağı kendilerine bildirildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.