AK PARTİ KOCAELİ'Yİ SEVİNDİREN OLAY

Siyaset 09.11.2021 - 01:34, Güncelleme: 09.11.2021 - 01:45
 

AK PARTİ KOCAELİ'Yİ SEVİNDİREN OLAY

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez 14 Eylül 2021 tarihinde yakalandığı Koronavirüs nedeniyle durumunun kötüleşmesi üzerine 22 Eylül 2021 hastaneye kaldırılmış ve dah sonra yoğun bakıma alınarak bir ayı aşkın süre skı bir tedavi süreci geçirmişti..  Korona'yı yenen AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez hasatneden çıktı ve parti çalışmalarına kaldığı yerden devam etmeye başladı. Ahmet Sönmez'in sağlığına kavuşmasından ve dün akşam kendileri ile virlikte Haftalık il yönetim kurulu toplantısına katılmasından dolayı çok mutlu olan Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet ellibeş duygularını sosyal medyadan şu sözlerle ifade etti; "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz 7.Olağan Genel Kurulumuzun üzerinden tam bir yıl geçti. Birinci yıldönümümüz nedeniyle haftalık olağan yönetim kurulu toplantımız da özel oldu. Bu anlamlı toplantıda bizleri yalnız bırakmayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyoruz. Bu akşam bir başka mutluluğumuz ise yaklaşık 2 aydır Covid-19 tedavisi gören İl Başkan Yardımcımız Ahmet Sönmez’in iyileşip, aramıza dönmüş olmasıydı. Rabbim tüm hastalara şifa versin. Millete hizmet yolunda durmak yok, yola devam."
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez 14 Eylül 2021 tarihinde yakalandığı Koronavirüs nedeniyle durumunun kötüleşmesi üzerine 22 Eylül 2021 hastaneye kaldırılmış ve dah sonra yoğun bakıma alınarak bir ayı aşkın süre skı bir tedavi süreci geçirmişti..

 Korona'yı yenen AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez hasatneden çıktı ve parti çalışmalarına kaldığı yerden devam etmeye başladı. Ahmet Sönmez'in sağlığına kavuşmasından ve dün akşam kendileri ile virlikte Haftalık il yönetim kurulu toplantısına katılmasından dolayı çok mutlu olan Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet ellibeş duygularını sosyal medyadan şu sözlerle ifade etti;

"Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz 7.Olağan Genel Kurulumuzun üzerinden tam bir yıl geçti. Birinci yıldönümümüz nedeniyle haftalık olağan yönetim kurulu toplantımız da özel oldu. Bu anlamlı toplantıda bizleri yalnız bırakmayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyoruz. Bu akşam bir başka mutluluğumuz ise yaklaşık 2 aydır Covid-19 tedavisi gören İl Başkan Yardımcımız Ahmet Sönmez’in iyileşip, aramıza dönmüş olmasıydı. Rabbim tüm hastalara şifa versin. Millete hizmet yolunda durmak yok, yola devam."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.