ÇAYIROVA'DA ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş 22.12.2020 - 14:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA'DA ELE GEÇİRİLDİ

Emniyet Müdürlüğümüzce yılbaşının yaklaşması nedeni ile bölgemizde gelişebilecek sahte alkol üretimi ve kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; İlimiz Çayırova ilçesi Fatih Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilen yabancı uyruklu M.K, F.S ve J.S isimli şahıslar, yanlarında bulunan ve üzerinde yabancı marka içkilerin isimlerinin basılı olduğu toplam 45 şişe sahte içki ile yakalanmışlardır. Müdürlüğümüzde ki işlemleri tamamlanan şüpheliler 22.12.2020 günü Adli Makamlara sevk edilmişlerdir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Emniyet Müdürlüğümüzce yılbaşının yaklaşması nedeni ile bölgemizde gelişebilecek sahte alkol üretimi ve kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

İlimiz Çayırova ilçesi Fatih Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilen yabancı uyruklu M.K, F.S ve J.S isimli şahıslar, yanlarında bulunan ve üzerinde yabancı marka içkilerin isimlerinin basılı olduğu toplam 45 şişe sahte içki ile yakalanmışlardır.
Müdürlüğümüzde ki işlemleri tamamlanan şüpheliler 22.12.2020 günü Adli Makamlara sevk edilmişlerdir.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.