ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANINA ACİL ÇAĞRI

Dünya 04.04.2020 - 13:15, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANINA ACİL ÇAĞRI

KH/CENGİZYÜCAK Çayırova Belediye Meclis üyesi Halis Koç, Çayırova'da görüntülediği bir fotoğraf karesini "ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANIMIZA ÖNERİMDİR...AMA ÖNERİ OLARAK KALMASIN..ACİL ÖNLEM ALMANIZI BEKLİYORUZ." çağrısı ile sosyal medyadan paylaştı.. İŞTE O ÇAĞRI Bu fotoğraf karesini bu sabah çağdaşkentte görüntüledim. Adam çöp konteynırlerini tek tek dolaşıyor.hem kendi sağlığını hem halkın sağlığını tehlikeye atıyor.. SN. BAŞKANIM; -Bireysel olarak geridönüşüm malzemesi toplayanları uyaralım.. -ikametgahlarını tesbit edelim. Bunlar günlük geçinen insanlar. Ayni ve maddi destek verelim. -Topladıkları malzemeleri teslim ettikleri geri dönüşüm firmalarını uyaralım..gerekirse caydırıcı amaçlı cezai işlem yapalım. Bireysel bu tür alımları bu süreçte durdursunlar..Bu insanların canlarını tehlikeye atmasınlar..aynı zamanda kendileride sağlıklarını tehlikeye atmış olurlar. Konunun takipçisi olacağım..aynı manzarayı tekrar görürsen tekrar yetkilileri uyaracağımın bilinmesini isterim.

KH/CENGİZYÜCAK Çayırova Belediye Meclis üyesi Halis Koç, Çayırova'da görüntülediği bir fotoğraf karesini "ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANIMIZA ÖNERİMDİR...AMA ÖNERİ OLARAK KALMASIN..ACİL ÖNLEM ALMANIZI BEKLİYORUZ." çağrısı ile sosyal medyadan paylaştı..

İŞTE O ÇAĞRI

Bu fotoğraf karesini bu sabah çağdaşkentte görüntüledim. Adam çöp konteynırlerini tek tek dolaşıyor.hem kendi sağlığını hem halkın sağlığını tehlikeye atıyor..
SN. BAŞKANIM;
-Bireysel olarak geridönüşüm malzemesi toplayanları uyaralım..
-ikametgahlarını tesbit edelim. Bunlar günlük geçinen insanlar. Ayni ve maddi destek verelim.
-Topladıkları malzemeleri teslim ettikleri geri dönüşüm firmalarını uyaralım..gerekirse caydırıcı amaçlı cezai işlem yapalım. Bireysel bu tür alımları bu süreçte durdursunlar..Bu insanların canlarını tehlikeye atmasınlar..aynı zamanda kendileride sağlıklarını tehlikeye atmış olurlar.
Konunun takipçisi olacağım..aynı manzarayı tekrar görürsen tekrar yetkilileri uyaracağımın bilinmesini isterim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.